WTA
Η κλήρωση της Σάκκαρη στην Ντόχα

 
Η κλήρωση της Σάκκαρη στην Ντόχα
© Jimmie48 / WTA
tn team Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 - 18:28

Γνωστό έγινε το ταμπλό της Ντόχας, που θα είναι πολύ δυνατό αφού θα παίξουν οι περισσότερες από τις κορυφαίες παίκτριες του κόσμου.

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε wild card μόλις χθες για το τουρνουά, καθώς δεν είχε συμπεριλάβει αρχικά στο πρόγραμμά της το 500άρι της Ντόχας. Θα βρίσκεται στο Νο.5 του ταμπλό και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή Qinwen Zheng, που είναι μόλις 20 ετών και βρίσκεται στο Νο.29 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αν ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της πολύ ταλαντούχας Κινέζας παίκτριας, θα παίξει στον 2ο γύρο είτε με την επίσης πολύ δυνατή Ekaterina Alexandrova, είτε με μια qualifier.

Στα προημιτελικά, η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την Caroline Garcia, Νο.3 στο ταμπλό, ενώ στα ημιτελικά με την Jessica Pegula, Νο.2 στο ταμπλό. Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρεμιέρα της η Pegula θα παίξει με μια εκ των Jelena Ostapenko και Madison Keys, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τις Daria Kasatkina και Paula Badosa.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανή αντίπαλη της Σάκκαρη μόνο στον τελικό, είναι η Iga Swiatek. Η Πολωνή θα παίξει στην πρεμιέρα της (στον 2ο γύρο με bye) είτε με την Danielle Collins είτε με μια qualifier, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τις Belinda Bencic και Victoria Azarenka και στα ημιτελικά με τις Coco Gauff και Veronika Kudermetova.

Πιθανά ζευγάρια προημιτελικών:

[1] Swiatek - Bencic [7]
[4] Gauff - Kudermetova [8]
[5] Σάκκαρη - Garcia [3]
[6] Kasatkina - Pegula [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του Qatar Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots