WTA
Στο τιμ της Σάκκαρη ο Tillstrom

 
Στο τιμ της Σάκκαρη ο Tillstrom
© Jimmie48 / WTA
tn team Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 - 11:26

Ο πολύ έμπειρος πρώην πρωταθλητής, Mikael Tillstrom, αποτελεί τη νέα προσθήκη στο τιμ της Μαρίας Σάκκαρη.

Ο 50χρονος Σουηδός πρώην παίκτης και νυν προπονητής, βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη στο Linz της Αυστρίας και μπορεί να μην την ακολούθησε αυτή την εβδομάδα στην Ντόχα, αλλά θα επιστρέψει στο box της την επόμενη εβδομάδα για το πρώτο 1000άρι της χρονιάς, στο Ντουμπάι.

Τα πράγματα στο τιμ της Μαρίας δεν αλλάζουν, άλλωστε το κλίμα στην ομάδα παραμένει εξαιρετικό, με τον Tom Hill να παραμένει πρώτος της προπονητής. Ωστόσο η ομάδα θα ενισχυθεί και από τις γνώσεις του Tillstrom, που θα βρίσκεται κοντά τους σε κάποια τουρνουά και θα επιχειρήσει να φέρει κάτι φρέσκο στην κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια και φυσικά να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της, που είναι οι μεγάλοι τίτλοι.

Ο Tillstrom είχε φτάσει μέχρι το Νο.39 της παγκόσμιας κατάταξης στα μονά, στα διπλά ωστόσο είχε μια πιο μεστή καριέρα, όντας Top 15 παίκτης, κατακτώντας 8 ATP τίτλους και παίζοντας σε 2 Grand Slam ημιτελικούς.

Ως προπονητής, έχει ηγετικό ρόλο στην ακαδημία Good to Great Tennis Academy μαζί με τον Magnus Norman, ενώ έχει εμπειρία και από το tour, δουλεύοντας στο πλευρό του Gael Monfils.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots