WTA
Πρεμιέρα με τη Rogers η Σάκκαρη (vid)

 
Shelby Rogers
Shelby Rogers © Kathryn Riley / BNP Paribas Open
tn team Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 - 4:42

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της στο Indian Wells τη Shelby Rogers, μια παίκτρια που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα στην καριέρα της.

3 ήττες σε ισάριθμες συναντήσεις μετράει η Σάκκαρη απέναντι στη Rogers, που στην πρεμιέρα της στο Indian Wells αυτή την Παρασκευή, θα έχει τη δυνατότητα να το αλλάξει αυτό.

H 30χρονη Αμερικανίδα, Νο.41 στην παγκόσμια κατάταξη, πήρε τη νίκη έπειτα από μάχη 2,5 ωρών με την Katie Volynets με 6-4, 4-6, 6-1 και επιβεβαίωσε την αναμέτρησή της με τη Σάκκαρη στον 2ο γύρο.

Η Rogers επέστρεψε μάλιστα από το 1-3 στο 1ο σετ, για να το κερδίσει με 6-4 και να μπει μπροστά στον αγώνα. Η Volynets, που βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Austin την προηγούμενη εβδομάδα, κέρδισε το επόμενο σετ και ισοφάρισε, η εμπειρότερη από τις δυο Αμερικανίδες όμως απάντησε με break στο ξεκίνημα του 3ου σετ, για να πατήσει πάνω σ' αυτό το πλεονέκτημα και να "αποτελειώσει" τη Volynets με δυο ακόμα breaks που την έφεραν στο 6-1.

Μετά την εξαιρετική της πορεία στο Indian Wells του 2022, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό και ηττήθηκε μόνο από την ασταμάτητη Iga Swiatek, η Σάκκαρη θέλει να κάνει και φέτος ένα δυνατό ξεκίνημα στην έρημο της Καλιφόρνιας και να πετύχει την 1η της νίκη επί της Rogers. Το παιχνίδι θα γίνει την Παρασκευή, πιθανότατα στο κεντρικό court του Indian Wells Tennis Garden.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots