WTA
Σάκκαρη: "Η καρδιά και η μαχητικότητα ήταν τα μόνα που είχα"

 
Σάκκαρη: "Η καρδιά και η μαχητικότητα ήταν τα μόνα που είχα"
© BNP Paribas Open
tn team Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 - 22:56

Η Μαρία Σάκκαρη δεν έμεινε ευχαριστημένη από το τένις της στον αγώνα με την Anhelina Kalinina, ήταν όμως ικανοποιημένη που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδειξε καρδιά και μαχητικότητα και που θα έχει άλλη μια ευκαιρία να αναζητήσει και το καλύτερό της τένις, στον επόμενο αγώνα της στο Indian Wells.

"Η καρδιά και η μαχητικότητά μου ήταν τα μόνα πράγματα που είχα μαζί μου σήμερα, το τένις μου δεν ήταν αρκετά καλό. Πάλευα και προσπαθούσα να βάλω μπάλες στο γήπεδο. Έχανα πολλές μπάλες και αυτό δεν βοηθούσε το παιχνίδι μου. Είναι πολύ ανησυχητικό, αλλά έδωσα στον εαυτό μου την ευκαιρία να 'επιβιώσει' για μια ακόμα μέρα, οπότε θα προσπαθήσω να τα πάω καλύτερα στον επόμενο αγώνα", είπε η Σάκκαρη στις πρώτες δηλώσεις που έκανε από το court, μετά τη νίκη της με 3-6, 6-2, 6-4 επί της Anhelina Kalinina.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, βρέθηκε πίσω με σετ και με break για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο Indian Wells, δεν σταμάτησε όμως να παλεύει ούτε στιγμή και στο τέλος βγήκε ξανά δικαιωμένη.

Η Σάκκαρη ρωτήθηκε και για τη σειρά ντοκυμαντέρ του Netflix, "Break Point", του οποίου ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα: "Πιστεύω πως είναι θαυμάσιο για το άθλημα. Ελπίζω ο κόσμος να το εκτιμήσει και να το συνειδητοποιήσει, γιατί ξέρω πως υπάρχει κόσμος στο τένις που δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα πόσο θα βοηθήσει το άθλημά μας. Εδώ για παράδειγμα κάθε μέρα τα στάδια είναι γεμάτα. Δεν λέω ότι είναι μόνο εξαιτίας της σειράς, αλλά πραγματικά έχει βοηθήσει. Είναι ωραίο που είμαι μέρος αυτής της σπουδαίας παραγωγής, το συνεργείο ήταν εκπληκτικό, όλος ο κόσμος που δούλεψε γι' αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενη που αποτελώ μέρος του και ελπίζω να βοηθήσει το άθλημα να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο."

Κλείνοντας, η Σάκκαρη ανταπέδωσε την αγάπη που έλαβε από τον κόσμο στο Stadium 2 του Indian Wells Tennis Garden, όπου αγωνίστηκε σήμερα: "Και εγώ σας αγαπώ παιδιά! Πέρσι είχα 3 εκπληκτικούς αγώνες σ' αυτό το γήπεδο. Όπως είπα και στον προηγούμενο αγώνα μου, ελπίζω να μείνω εδώ όσες περισσότερες μέρες μπορώ."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots