WTA
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Miami Open

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Jimmie48 / WTA
tn team Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 4:07

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του γυναικείου ταμπλό του Miami Open, με τη Μαρία Σάκκαρη να μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά, αφού θα παίξει στην πρεμιέρα της με κάτοχο Grand Slam τίτλου!

Συγκεκριμένα, η Μαρία θα έχει bye για τον 2ο γύρο και εκεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια τη δυνατότερης ίσως αναμέτρησης του 1ου γύρου, μεταξύ της Bianca Andreescu και της Emma Raducanu. Αμφότερες έχουν κατακτήσει το US Open, η Andreescu το 2019 και η Raducanu το 2021, ενώ έχουν δείξει σε πολλές περιστάσεις πως αν πιάσουν καλή απόδοση μπορούν να απειλήσουν την οποιαδήποτε.

Αν περάσει από τη δύσκολη πρεμιέρα, η Σάκκαρη έχει πιθανό επαναληπτικό με την Anhelina Kalinina στον 3ο γύρο, την οποία κέρδισε σε ένα πολύ δύσκολο ματς στο Indian Wells.

Στον 4ο γύρο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια διασταυρώνεται με τις Belinda Bencic και Ekaterina Alexandrova, ενώ στα προημιτελικά με τις Ons Jabeur και Petra Kvitova.

Στα ημιτελικά, διασταυρώνεται με την Aryna Sabalenka, που και αυτή μπορεί να αντιμετωπίσει πρωταθλήτρια Grand Slam στην πρεμιέρα της, αφού θα παίξει με μια εκ των Shelby Rogers και Sloane Stephens. Η Sabalenka έχει πιθανές διασταυρώσεις στον 4ο γύρο με την Barbora Krejcikova και στα προημιτελικά με την Caroline Garcia.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό ξεχωρίζουν τα ονόματα των Iga Swiatek, Jessica Pegula και Elena Rybakina. Swiatek και Rybakina είναι πιθανό ζευγάρι προημιτελικών, ενώ στα ημιτελικά έχουν πιθανές αντίπαλες τις Pegula και Coco Gauff.

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Swiatek - Kasatkina [8] / Rybakina [10]
[3] Pegula - Gauff [6]
[7] Sakkari - Jabeur [4]
[5] Garcia - Sabalenka [2]

Αναλυτικά η κλήρωση του Miami Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots