WTA
Sabalenka: "Δέχτηκα πολύ μίσος στα αποδυτήρια"

 
Sabalenka: "Δέχτηκα πολύ μίσος στα αποδυτήρια"
© Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 - 14:28

H Aryna Sabalenka μίλησε για το μίσος που έχει δεχτεί τον τελευταίο χρόνο στα αποδυτήρια εξαιτίας της καταγωγής της και τον τρόπο που το αντιμετώπισε.

Η Sabalenka τον τελευταίο χρόνο δέχτηκε αδικαιολόγητο μίσος, όπως υποστήριξε, στα αποδυτήρια των τουρνουά, μετά και την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

"Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο για μένα, ποτέ ξανά δεν είχα αντιμετωπίσει τόσο μίσος στα αποδυτήρια. Στο Instagram προφανώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που σε μισούν όταν χάνεις έναν αγώνα, αλλά αυτό που έζησα στα αποδυτήρια ήταν κάτι που δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ", είπε η Sabalenka στις δηλώσεις που έκανε στο Μαϊάμι.

Όπως εξήγησε, δεν συζητούσαν μαζί της οι άλλες παίκτριες του tour, αλλά οι προπονητές και άλλα μέλη των ομάδων του: "Δεν είχαμε τσακωμούς, αλλά κάναμε περίεργες συζητήσεις, όχι με τα κορίτσια, περισσότερο με τα μέλη των ομάδων τους. Πραγματικά ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, τώρα όμως είμαι καλύτερα. Δυσκολευόμουν να καταλάβω γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι με μισούν χωρίς λόγο."

"Συνειδητοποίησα ότι δεν έφταιγα εγώ και δεν τους πλήγωσα καθόλου. Είμαι σίγουρη, πως οι Ρώσοι και οι Λευκορώσοι αθλητές δεν έκαναν τίποτα περισσότερο στους Ουκρανούς. Μόλις συνειδητοποίησα ότι όλα αυτά είναι συναισθήματα και πρέπει να τα αγνοήσω και να επικεντρωθώ στον εαυτό μου. Δεν γίνεται να ελέγξω τα συναισθήματα των άλλων", κατέληξε η 24χρονη Λευκορωσίδα, φιναλίστ την περασμένη εβδομάδα στο Indian Wells.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots