WTA
Ρήξη συνδέσμων η Andreescu

 
Bianca Andreescu
Bianca Andreescu © Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 - 12:27

Η Bianca Andreescu ανακοίνωσε τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων μετά τον τραυματισμό που είχε στον αστράγαλο, κατά τη διάρκεια του Miami Open.

H ατυχία χτύπησε για μια ακόμα φορά την πόρτα της Andreescu, που τη Δευτέρα είχε τραυματιστεί στον αστράγαλό της, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής της με την Ekaterina Alexandrova για τον 4ο γύρο.

Οι εικόνες ήταν αποκαρδιωτικές, με την 22χρονη Καναδή, που έχει ταλαιπωρηθεί όσο πολύ λίγες στην καριέρα της από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, να πέφτει στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους και να αποχωρεί τελικά από το court με τη βοήθεια αμαξιδίου.

Μετά και τις πρώτες εξετάσεις που έκανε, η Andreescu ενημέρωσε μέσω των social media τους followers της. Όπως έγραψε, υπέστη ρήξη δυο συνδέσμων, αλλά ακόμα δεν μπορεί να γίνει κάποια ασφαλή εκτίμηση για την ημερομηνία της επιστροφής της.

"Οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχα ρήξη δυο συνδέσμων στον αριστερό μου αστράγαλο. Είναι δύσκολο να πω ακριβώς πόσο καιρό θα πάρει, αλλά ας πούμε πως θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο. Θα το δω μέρα με τη μέρα και είμαι αισιόδοξη πως με τη σωστή δουλειά, αποθεραπεία και προετοιμασία, θα επιστρέψω σύντομα στο court. Ήδη έχει ξεκινήσει η περίοδος της αποκατάστασης και θα σας κρατάω ενήμερους", έγραψε η Andreescu.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots