WTA
Νέος θρίαμβος για την Sabalenka (vids)

 
Aryna Sabalenka
Aryna Sabalenka © Jimmie48 / WTA
tn team Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 - 8:13

H Aryna Sabalenka έκανε ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι και πήρε μια άνετη πρόκριση για τον 4ο γύρο του Miami Open, φτάνοντας τις 19 νίκες σε 21 αναμετρήσεις στη σεζόν.

Η Sabalenka χρειάστηκε μόλις 67 λεπτά για να πάρει τη νίκη εις βάρος της Marie Bouzkova με 6-1, 6-2 και την πρόκριση για τη φάση των "16" του Miami Open.

H Sabalenka, η οποία έχει μια καλή ευκαιρία για να μειώσει τη διαφορά της από το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή την εβδομάδα, κέρδισε 7 games στη σειρά και βρέθηκε πολύ γρήγορα να προηγείται με 6-1, 2-0. Η Bouzkova μείωσε σε 2-1, αλλά η Sabalenka έκανε και 2ο break και τελικά ολοκλήρωσε την αποστολή της σε 67 μόλις λεπτά.

Στον 4ο γύρο του Μαϊάμι, η 24χρονη Λευκορωσίδα, θα αντιμετωπίσει την Barbora Krejcikova. H Krejcikova είναι μια από τις δυο παίκτριες που έχουν κερδίσει φέτος την Sabalenka και νίκησε στον 3ο γύρο τη Madison Keys με 7-6 (4), 6-3.

Συνέχεια στην εκπληκτική της πορεία έδωσε η Marketa Vondrousova, που κέρδισε σε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση την Karolina Pliskova με 6-1, 6-2. Στον 4ο γύρο η Vondrousova θα αντιμετωπίσει την επίσης φορμαρισμένη Sorana Cirstea, που απέκλεισε την Karolina Muchova, με 7-5, 6-1.

Μια άλλη Τσέχα, η Petra Kvitova, επιβλήθηκε της Donna Vekic με 6-4, 7-6 (3) και θα παίξει στον 4ο γύρο με τη Varvara Gracheva. Η Gracheva, η οποία ξεκίνησε από τα προκριματικά την προσπάθειά της, επιβλήθηκε της Magdalena Frech με 6-1, 6-2 και έφτασε τις 5 διαδοχικές νίκες στο Μαϊάμι.

Τέλος, η Bianca Andreescu κέρδισε και τη Sofia Kenin με 6-4, 6-4 και θα αντιμετωπίσει στη φάση των "16" την Ekaterina Alexandrova, που απέκλεισε την Belinda Bencic με 7-6 (8), 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots