WTA
Με Vondrousova η Σάκκαρη - πέρασε σε 55 λεπτά! (vid)

 
Marketa Vondrousva
Marketa Vondrousva © Jimmie48/WTA
tn team Παρασκευή, 12 Μαϊος 2023 - 23:09

H Marketa Vondrousova χρειάστηκε μόλις 55 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Bianca Andreescu στη Ρώμη και θα είναι η επόμενη αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη.

Η Vondrousova μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο την αναμέτρησή της με την Andreescu, συνέτριψε την Καναδή με 6-0, 6-1 σε 55 μόλις λεπτά και πήρε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Internazionali BNL d' Italia.

Η 23χρονη Τσέχα, η οποία "άγγιξε" το double bagel και είχε 4 χαμένα break points στο μοναδικό game που έχασε σε όλο το ματς, δεν απειλήθηκε σε κανένα service game της, ενώ "έσπασε" 6 φορές το σερβίς της Andreescu, 3 σε κάθε σετ! Ήταν γενικά μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση για την Vondrousova, σε συνδυασμό με μια κακή μέρα της Andreescu.

Η Vondrousova, Νο.70 στον κόσμο και άλλοτε Νο.14, πέτυχε τη 2η νίκη της στο τουρνουά της Ρώμης σήμερα, αφού είχε κερδίσει και την Kaia Kanepi στον 1ο γύρο, με 6-0, 4-6, 6-2.

Η Σάκκαρη, με την οποία θα αναμετρηθεί στον 3ο γύρο, είχε πάρει bye για τον 2ο γύρο, όπου κέρδισε νωρίτερα σήμερα την Barbora Strycova "καθαρά", με 6-1, 6-3.

Θυμίζουμε πως η Vondrousova δεν είναι καθόλου τυχαία παίκτρια στο χώμα και υπήρξε φιναλίστ στο Roland Garros, το όχι και τόσο μακρινό 2019. Για 1η φορά θα αναμετρηθούν οι δυο τενίστριες στο tour, σε ένα παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots