WTA
Τραυματίστηκε ξανά η Andreescu - Άνετη πρόκριση για την Sabalenka (vids)

 
Τραυματίστηκε ξανά η Andreescu - Άνετη πρόκριση για την Sabalenka (vids)
tn team Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 - 6:58

Η ατυχία δεν σταματάει να χτυπάει την πόρτα της Bianca Andreescu, που είχε έναν νέο τραυματισμό στον αστράγαλο και αποχώρησε από το γήπεδο με τη βοήθεια αμαξιδίου. Άνετη πρόκριση για την Aryna Sabalenka, προκρίθηκαν και τα υπόλοιπα φαβορί.

Οι αναποδιές δεν έχουν τελειωμό για την Andreescu, που έπαιζε καλό τένις αυτή την εβδομάδα στο Μαϊάμι, όμως το τουρνουά της ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, αφού στραμπούληξε τον αστράγαλό της στο ξεκίνημα του 2ου σετ της αναμέτρησής της με την Ekaterina Alexandrova.

H Andreescu έχασε το 1ο σετ στο tie-break με 7-0, είχε όμως το προβάδισμα με 2-0 στο 2ο σετ, όταν είχε τον τραυματισμό στον αστράγαλο, που την ανάγκασε να εγκαταλείψει ακαριαία την αναμέτρηση και να αποχωρήσει από το court με αμαξίδιο, καταχειροκροτούμενη από το κοινό.

Η Alexandrova πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Miami Open, όπου θα αντιμετωπίσει την Petra Kvitova. Η φορμαρισμένη Kvitova χρειάστηκε 2 κλειστά σετ, αλλά έκαμψε την αντίσταση της προερχόμενης από τα προκριματικά, Varvara Gracheva, με 7-5, 7-6 (5).

Μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Aryna Sabalenka, η οποία συνέτριψε την Barbora Krejcikova με 6-3, 6-2 σε 66 μόλις λεπτά, φτάνοντας στην 20ή νίκη της σε 22 αναμετρήσεις στο 2023.

Η πρωταθλήτρια του Australian Open θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την Sorana Cirstea, που πήρε άλλη μια μεγάλη πρόκριση, κερδίζοντας τη Marketa Vondrousova με 7-6 (3), 6-4.

Στα προημιτελικά μπήκαν και τα υπόλοιπα μεγάλα φαβορί. Η Jessica Pegula επικράτησε της Magda Linette με 6-1, 7-5 και θα αντιμετωπίσει στις "8" την Anastasia Potapova, που απέκλεισε την Qinwen Zheng με 6-4, 7-6 (4).

Τέλος, η Elena Rybakina επικράτησε της Elise Mertens με 6-4, 6-3 και θα αντιμετωπίσει τη Martina Trevisan για μια θέση στα ημιτελικά. Η Trevisan πανηγύρισε μια μεγάλη πρόκριση εις βάρος της Jelena Ostapenko, με 6-3, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots