WTA
Απέκλεισε και την Badosa η Pegula (vids)

 
Jessica Pegula
Jessica Pegula © Credit One Charleston Open
tn team Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 - 11:13

H Jessica Pegula συνεχίζει την πορεία της προς τον τίτλο στο Τσάρλεστον, καθώς κέρδισε και την Paula Badosa, για να μπει στα ημιτελικά του Charleston Open. Εκεί θα βρίσκονται και οι τέσσερις πρώτες του ταμπλό!

Μετά την πολύ αγχωτική είσοδο στα προημιτελικά, η Pegula πήρε μια straight sets νίκη, αν και αρκετά δύσκολη, επί της Badosa με 6-3, 7-6 (6), για να μπει στα ημιτελικά του Charleston Open.

Η 29χρονη Αμερικανίδα, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.3 στην παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε 5 συνεχόμενα games και μετέτρεψε το 3-3 σε 6-3, 2-0. Παρότι ήταν μπροστά μέχρι και με 5-3 στο 2ο σετ, δεν μπόρεσε να το κλείσει στο σερβίς της στο 10ο game και κινδύνεψε, αφού βρέθηκε πίσω με 5-6.

Κατάφερε ωστόσο να στείλει το σετ σε tie-break, όπου αν και βρέθηκε πίσω με 1-3 πήρε 4 πόντους στη σειρά και δεν αντιμετώπισε set point, παρότι έφτασε τελικά αρκετά δύσκολα στην επικράτησή του, με 8-6.

Στα ημιτελικά του Τσάρλεστον η Pegula θα αντιμετωπίσει την Belinda Bencic, Νο.4 στο ταμπλό, που απέκλεισε την Ekaterina Alexandrova με 6-3, 6-3.

Για πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια, στα ημιτελικά του Τσάρλεστον θα αγωνιστούν και οι τέσσερις κορυφαίες seeders, αφού στον άλλον ημιτελικό θα παίξουν η Ons Jabeur, No.2 στο ταμπλό, με τη Νο.3, Daria Kasatkina.

H Jabeur έμεινε μόλις 46 λεπτά στο court και είχε το προβάδισμα με 6-0, 4-1, όταν η Anna Kalinskaya εγκατέλειψε το ματς με τραυματισμό. H Kasatkina επέστρεψε από σετ πίσω και έβγαλε εκτός την Madison Keys, της οποίας επικράτησε με 6-7 (5), 6-4, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots