WTA
H Gauff έγραψε τον λόγο της στο... Twitter!

 
H Gauff έγραψε τον λόγο της στο... Twitter!
© Mutua Madrid Open
tn team Κυριακή, 07 Μαϊος 2023 - 20:02

Δεν δόθηκε η δυνατότητα στην Coco Gauff να εκφωνήσει τον λόγο της μετά τον σημερινό τελικό του διπλού γυναικών στη Μαδρίτη κι έτσι η Αμερικανίδα τον έγραψε στο Twitter, εκφράζοντας παράλληλα και το παράπονό της προς τους διοργανωτές.


Η Gauff πρωτοτύπησε με την κίνηση αυτή, ενώ για μια ακόμα φορά έκανε ένα βήμα μπροστά εκφράζοντας το παράπονό της για την απόφαση του Mutua Madrid Open να μην κάνει την καθιερωμένη απονομή με τους λόγους των νικητριών και των φιναλίστ στον τελικό του διπλού γυναικών.

"Δεν μου δόθηκε η δυνατότητα να μιλήσω μετά τον τελικό σήμερα", έγραψε η νεαρή Αμερικανίδα τενίστρια, και συνέχισε: "Αλλά ευχαριστώ τους fans για τη στήριξή τους στο γυναικείο τένις αυτή την εβδομάδα. Ευχαριστώ την Jessica Pegula που πάντα με κάνει να περνάω καλά στο γήπεδο και βγάζει τρομερά 'clutch' χτυπήματα. Τέλος, πολλά συγχαρητήρια στην Vika και στην Bia."

H Victoria Azarenka και η Beatriz Haddad Maia έκαναν την έκπληξη σήμερα στον τελικό της Μαδρίτης και κέρδισαν τις Coco Gauff και Jessica Pegula με 6-1, 6-4.

Η κίνηση της Gauff πάντως ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις στο Twitter, με πολλές φωνές να θίγουν ξανά το ζήτημα του αγώνα που γίνεται για ισότητα μεταξύ των δυο tour, μιας και στον χθεσινό τελικό του διπλού ανδρών υπήρχαν κανονικά ομιλίες των παικτών κατά την απονομή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots