WTA
Έμειναν εκτός στο διπλό Σάκκαρη και Martic

 
Έμειναν εκτός στο διπλό Σάκκαρη και Martic
tn team Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 - 16:03

H Petra Martic και η Μαρία Σάκκαρη έφτασαν κοντά στη νίκη, στο τέλος όμως ηττήθηκαν από το πολύ δυνατό δίδυμο των Τσέχων Katerina Siniakova και Marketa Vondrousova, για τον 1ο γύρο του bett1open στο Βερολίνο.

Η Martic και η Σάκκαρη ηττήθηκαν από τις Siniakova και Vondrousova με 6-2, 2-6, 10-8, σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, το εναρκτήριο για το ταμπλό του διπλού στο 500άρι του Βερολίνου.

Οι Siniakova και Vondrousova ήταν καλύτερες στο 1ο σετ, η Martic και η Σάκκαρη όμως έκαναν ένα πολύ καλύτερο 2ο σετ και το κέρδισαν με το ίδιο σκορ με το οποίο έχασαν το 1ο, για να στείλουν το παιχνίδι σε match tie-break.

Στο tie-break οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι, με τις δυο Τσέχες όμως να παίρνουν μια μικρή διαφορά στο 6-4 και να τη διατηρούν μέχρι και το τέλος, για να επικρατήσουν με 10-8 και να πάρουν την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Η Σάκκαρη βεβαίως έχει υποχρεώσεις και στα μονά στο τουρνουά του Βερολίνου, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο για τον 1ο γύρο την Alize Cornet, από την οποία είχε ηττηθεί την προηγούμενη εβδομάδα στο Νότιγχαμ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots