WTA
Νικηφόρες πρεμιέρες για Sabalenka και Rybakina (vid)

 
Aryna Sabalenka
Aryna Sabalenka © Corinne Dubreuil / FFT
tn team Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 - 18:03

H Aryna Sabalenka και η Elena Rybakina ξεκίνησαν με νίκες τις προσπάθειές τους στο Βερολίνο και στη σεζόν του γρασιδιού.

Η Sabalenka επιβλήθηκε της Vera Zvonareva με 6-3, 6-2 και πήρε μέσα σε 66 λεπτά την πρόκριση για τη φάση των "16" του bett1open στο Βερολίνο.

Η Sabalenka έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, δεν κινδύνεψε σε κανένα game από τη γραμμή του σερβίς και "έσπασε" 3 φορές το σερβίς της Zvonareva, αξιοποιώντας τα 3 από τα 9 break points της στο ματς.

Στον 2ο γύρο του τουρνουά του Βερολίνου, η Sabalenka, η οποία θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί στο Wimbledon, θα αντιμετωπίσει μια εκ των Veronika Kudermetova και Qinwen Zheng.

Στη φάση των "16" πέρασε και η Elena Rybakina, η οποία επιβλήθηκε της Polina Kudermetova με 6-4, 6-2 επίσης σε 66 λεπτά.

Η περσινή πρωταθλήτρια του Wimbledon, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο την Donna Vekic, που κέρδισε την Varvara Gracheva με 6-3, 6-2.

Τέλος, εκτός συνέχειας έμεινε η Daria Kasatkina, η οποία ηττήθηκε έπειτα από ένα πολύ κλειστό παιχνίδι από την lucky loser Elina Avanesyan, με 6-2, 3-6, 7-6 (7), έπειτα από 2,5 ώρες αγώνα.

Η Kasatkina έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη στο 3ο σετ, αφού πρώτα προηγήθηκε με 5-2, ενώ στο tie-break είχε διπλό match point στο 6-4. Η Avanesyan θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο μια εκ των Laura Siegemund και Anna Blinkova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots