WTA
Πέρασε τη Vondrousova και μπήκε 4άδα η Σάκκαρη (vids)

 
Πέρασε τη Vondrousova και μπήκε 4άδα η Σάκκαρη (vids)
© Jimmie48 / WTA
tennisnews team Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 - 13:05

Κάνοντας ένα ακόμα πολύ καλό παιχνίδι, η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε της Marketa Vondrousova με 2-0 σετ και εξασφάλισε μια θέση στα ημιτελικά του bett1open για 2η διαδοχική χρονιά!

Η σημερινή μέρα ξεκίνησε πολύ καλά για τη Μαρία Σάκκαρη, που επιβλήθηκε με 7-6 (7), 6-1 της Marketa Vondrousova και μπήκε στα ημιτελικά του Βερολίνου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Θυμίζουμε πως οι προημιτελικοί είχαν αναβληθεί χθες εξαιτίας της βροχής και έτσι η Σάκκαρη θα παίξει αργότερα σήμερα και τους ημιτελικούς, αντιμετωπίζοντας την Donna Vekic, που κέρδισε λίγο αργότερα την Elina Avanesyan επίσης με 2-0 σετ.

Στο πρώτο σκέλος της σημερινής διπλής αποστολής της, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια τα πήγε πολύ καλά και πήρε τη ρεβάνς από την Vondrousova, από την οποία είχε ηττηθεί πριν λίγες εβδομάδες στη Ρώμη.

Στο 1ο σετ μάλιστα η Μαρία βγήκε από μια πολύ δύσκολη θέση, αφού η Τσέχα είχε τριπλό set point στο 6-3 του tie-break. Κατάφερε να σβήσει 4 συνολικά set points η πρωταθλήτριά μας, η οποία αξιοποιήσε την πρώτη δική της ευκαιρία για να πάρει το σετ και επικράτησε στο tie-break με 9-7.

Αυτό άνοιξε διάπλατα το δρόμο προς τη νίκη, αφού στο 2ο σετ ήταν πολύ καλύτερη, κάνοντας 2 break στη σειρά και φτάνοντας με εμφατικό τρόπο στο 6-1, αφού στο μοναδικό game που κέρδισε η Vondrousova, η Σάκκαρη είχε επίσης διπλό break point!

Για 2η χρονιά θα είναι στα ημιτελικά του Βερολίνου η Σάκκαρη, η οποία θα παίξει για 5η φορά φέτος σε ημιτελικό, μετά από το Linz, την Ντόχα, το Indian Wells και τη Μαδρίτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχει προκριθεί σε τελικό στη φετινή σεζόν, ενώ συνολικά μετράει ένα σερί 5 χαμένων ημιτελικών στο tour.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots