WTA
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Ίστμπουρν

 
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Ίστμπουρν
© bett1open
tn team Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 - 15:24

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Anhelina Kalinina στην πρεμιέρα της στο Ίστμπουρν την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ έχει πιθανές "συγκρούσεις" με την Karolina Pliskova στον 2ο γύρο και με την Caroline Garcia στα προημιτελικά!

Στο Ίστμπουρν θα συνεχίσει τη σεζόν της στο γρασίδι η Μαρία Σάκκαρη, σε ακόμα ένα 500άρι τουρνουά με πολύ δυνατό ταμπλό.

Στον 1ο γύρο, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα παίξει με την Anhelina Kalinina, ενώ αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο μια εκ των Karolina Pliskova και Elise Mertens.

Στα προημιτελικά, η Σάκκαρη διασταυρώνεται με τη Νο.2 του ταμπλό, Caroline Garcia, ενώ στα ημιτελικά με τις Ons Jabeur και Petra Kvitova. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δυο θα έχουν πολύ δύσκολες αποστολές στον 1ο γύρο, αφού η Jabeur θα παίξει με την Marketa Vondrousova και η Kvitova με τη Jelena Ostapenko.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανές αντίπαλες της Σάκκαρη μόνο στον τελικό, είναι οι Elena Rybakina, Jessica Pegula και Coco Gauff. Οι δυο τελευταίες είναι πιθανό ζευγάρι προημιτελικών, με την Rybakina να έχει στο δικό της τέταρτο την Beatriz Haddad Maia.

Πιθανά ζευγάρια προημιτελικών:

[1] Rybakina - Haddad Maia [8]
[3] Pegula - Gauff [5]
[7] Kvitova - Jabeur [4]
[6] Σάκκαρη - Garcia [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του Eastbourne International:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots