WTA
Επιστρέφει η Wozniacki: "Πιστεύω πως μπορώ να κερδίσω το US Open!"

 
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki © Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 - 16:44

H Caroline Wozniacki ανακοίνωσε την επιστροφή της στο tour μετά από 3 χρόνια και πιστεύει πως βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση για να διεκδικήσει Grand Slam τίτλους!

Όπως ανακοίνωσε μέσω της συνέντευξής της στη Vogue, η Wozniacki θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από 3 χρόνια και θα αγωνιστεί τον Αύγουστο στο 1000άρι του Καναδά στο Μόντρεαλ, εκεί όπου είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια πριν από 13 χρόνια. Ο μεγάλος στόχος της είναι το US Open και το Australian Open και όπως λέει θεωρεί ότι είναι ικανή να τα διεκδικήσει.

"Δεν έχω άγχος, επιστρέφω σε κάτι που αγαπώ. Μπορώ να κερδίσω το US Open; Ναι, το πιστεύω. Και για το Australian Open το ιπστεύω. Ξέρω γιατί το κάνω αυτό και αν δεν πίστευα στον εαυτό μου δεν θα το έκανα. Είμαι πολύ ανταγωνιστικός άνθρωπος απλά για να επιστρέψω χωρίς να μπορώ να είμαι μια από τις καλύτερες εκεί έξω", είπε χαρακτηριστικά η Wozniacki.

H Δανέζα είναι μόνο 32 ετών και ανέκαθεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Το 2014 μάλιστα, είχε τερματίσει στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης στον εντυπωσιακό χρόνο των 3 ωρών και 26 λεπτών.

Για αρκετό καιρό η Wozniacki ήταν η παίκτρια που έμεινε στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης τον περισσότερο καιρό, χωρίς να έχει Grand Slam τίτλο. Τελικά ήρθε και το Slam, στο Australian Open, το 2018. Στις αρχές του 2020 έβαλε τέλος στην καριέρα της και αφοσιώθηκε στην οικογένειά της, κάνοντας και δυο παιδιά, την Olivia τον Ιούνιο του 2021 και τον James τον Οκτώβριο του 2022.

"Έχω δυο όμορφα παιδιά και είμαι ευγνώμων γι' αυτό, αλλά έχω κι άλλους στόχους. Αποφασίσαμε ως οικογένεια πως ήρθε η ώρα για να επιστρέψω και ανυπομονώ γι' αυτό. Θέλω να δείξω στα παιδιά μου πως μπορείς να εκπληρώσεις τα όνειρά σου, σε ό,τι ηλικία κι αν βρίσκεσαι και όποιον ρόλο κι αν έχεις."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots