WTA
3ος σερί ημιτελικός για την Swiatek στο IW (vids)

 
3ος σερί ημιτελικός για την Swiatek στο IW (vids)
© Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 - 22:51

H Caroline Wozniacki εγκατέλειψε τον αγώνα της με την Iga Swiatek στις αρχές του 2ου σετ και η Πολωνή προκρίθηκε για 3η διαδοχική χρονιά στα ημιτελικά του Indian Wells.

Η κορυφαία τενίστρια του κόσμου, πρωταθλήτρια το 2022 και ημιφιναλίστ το 2023 στο Indian Wells, είχε το προβάδισμα με 6-4, 1-0 στο 2ο σετ, όταν η Wozniacki σήκωσε λευκή πετσέτα και εγκατέλειψε το ματς.

Η Wozniacki, η οποία έκανε ένα πολύ καλό τουρνουά, έβαλε δύσκολα στη Swiatek στα πρώτα λεπτά του αγώνα και κατάφερε μάλιστα να προηγηθεί με 4-1 στο 1ο σετ.

Η Swiatek ανέβασε ωστόσο το επίπεδό της και δεν άφηνε τη Wozniacki να πάρει ανάσα στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, κερδίζοντας 6 συνεχόμενα games, για να πάρει το 1ο σετ με 6-4 και να κάνει το break στο ξεκίνημα του 2ου.

Η Wozniacki δεν φάνηκε να έχει κάποιο σοβαρό θέμα τραυματισμού, αλλά δεν ήταν και σε θέση να κυνηγήσει τις πολύ γρήγορες μπάλες της Swiatek και έκρινε ότι δεν είχε νόημα να συνεχίσει το ματς.

Στον πρώτο ημιτελικό του Indian Wells, η Swiatek θα αντιμετωπίσει τη Marta Kostyuk, που νωρίτερα κέρδισε την Anastasia Potapova με 6-0, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots