WTA
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Μόντρεαλ

 
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Μόντρεαλ
© Jimmie48 / WTA
tn team Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 - 1:14

Πιθανή πρεμιέρα με τη φορμαρισμένη Elina Svitolina θα έχει η Μαρία Σάκκαρη στο Μόντρεαλ, που έχει και την Iga Swiatek στο δρόμο της στα προημιτελικά. Αναλυτικά η κλήρωση του Μόντρεαλ.

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η κλήρωση του Omnium Banque Nationale στο Μόντρεαλ, WTA 1000 τουρνουά, με τη Σάκκαρη να έχει μια πολύ δύσκολη διαδρομή.

Η Ελληνίδα τενίστρια έχει bye για τον 2ο γύρο, όπου είναι πολύ πιθανό να παίξει με την Svitolina, που τις τελευταίες εβδομάδες έχει βρει τον καλύτερό της εαυτό. Η Ουκρανή θα πρέπει πρώτα πάντως να κερδίσει μια παίκτρια από το ταμπλό των προκριματικών, για να μπει στον 2ο γύρο.

Στον 3ο γύρο η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την Beatriz Haddad Maia, που στην πρεμιέρα της θα συναντηθεί με την Paula Badosa, ενώ στα προημιτελικά με την κορυφαία του κόσμου, Iga Swiatek.

Στα ημιτελικά, Swiatek και Σάκκαρη διασταυρώνονται με τις Coco Gauff και Jessica Pegula, Νο.6 και Νο.4 στο ταμπλό αντίστοιχα.

Στο κάτω μισό του ταμπλό ξεχωρίζει το όνομα της Aryna Sabalenka, που είναι το μεγάλο φαβορί για να μπει στον τελικό. Η Sabalenka θα παίξει στον 2ο γύρο είτε με την Petra Martic είτε με qualifier, ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με την Liudmila Samsonova και στα προημιτελικά με τις Petra Kvitova και Belinda Bencic.

Στα ημιτελικά, η Sabalenka μπορεί να συναντηθεί με την Elena Rybakina, η οποία από την πλευρά της έχει πιθανές "συγκρούσεις" με την Victoria Azarenka στον 3ο γύρο και με την Caroline Garcia στα προημιτελικά.

Πιθανά ζευγάρια προημιτελικών:
[1] Swiatek - Σάκκαρη [8]
[4] Pegula - Gauff [6]
[5] Garcia - Rybakina [3]
[7] Kvitova - Sabalenka [2]

Αναλυτικά η κλήρωση του Μόντρεαλ:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots