WTA
Σάκκαρη: "Μπορούσα να φύγω από το court μια ώρα νωρίτερα, αλλά έμεινα στο παρόν"

 
Σάκκαρη: "Μπορούσα να φύγω από το court μια ώρα νωρίτερα, αλλά έμεινα στο παρόν"
tn team Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 - 23:46

H Μαρία Σάκκαρη σχολίασε το χαμένο 2ο σετ από την Jessica Pegula ενώ είχε προηγηθεί με 4-1, 30-0, αλλά και το γεγονός ότι κατάφερε να το αφήσει πίσω της και να πάρει τελικά τη μεγάλη πρόκριση για τον τελικό της Ουάσινγκτον.

"Προφανώς θα ήταν ιδανικό αν μπορούσα να φύγω από το court πριν από μια ώρα", είπε γελώντας η Σάκκαρη στις δηλώσεις που έκανε από το court, αμέσως μετά τη νίκη της με 6-3, 4-6, 6-2 επί της Pegula.

Θυμίζουμε πως είχε προηγηθεί με 6-3, 4-1, 30-0, αλλά οδηγήθηκε σε 3ο σετ, όπου τελικά κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Αμερικανίδας, Νο.4 στον κόσμο.

"Στο τέλος πήρα τη νίκη και αυτό ήταν που ήθελα περισσότερο. Προσπάθησα να μείνω στο παρόν στο 3ο σετ, να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να το δω σαν μια νέα πρόκληση", είπε η 28χρονη Ελληνίδα.

Για την Pegula, με την οποία έχει εξαιρετικές σχέσεις, είπε: "Το έχω πει και στο παρελθόν, έχω τεράστιο σεβασμό για την Jess. Είναι ένα από τα καλύτερα άτομα στο tour. Έχουμε παρόμοιες καριέρες, γιατί και οι δυο δεν ήμασταν τόσο καλές junior παίκτριες και κάναμε το μπαμ αργότερα. Τη σέβομαι και την συμπαθώ πολύ, όλοι οι άνθρωποι γύρω της είναι εκπληκτικοί, ο προπονητής της, ο σύζυγός της, είναι πολύ σπάνιο να το πετυχαίνεις αυτό στο tour."

Η Σάκκαρη περνάει πολύ καλά στις Ηνωμένες Πολιτείες και αυτό βγαίνει και στα αποτελέσματά της, αφού όπως είπε λατρεύει να αγωνίζεται στην Αμερική: "Αγαπάτε πολύ το τένις και τον αθλητισμό εδώ, γι' αυτό έχετε και τη μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο. Είναι απίθανο, αρκεί μια βόλτα στην πόλη για να πάρω την αγάπη του κόσμου. Λατρεύω αυτό το τουρνουά, προφανώς και το λατρεύω είμαι στον τελικό (γέλια). Απολαμβάνω τον χρόνο μου στις Ηνωμένες Πολιτείες, όλα έρχονται εύκολα εδώ και ο κόσμος είναι πολύ καλός, είναι απλά τέλεια."

Στον τελικό της Κυριακής (21:30GR, Novasports6HD), η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει μια εκ των Coco Gauff και Liudmila Samsonova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots