WTA
Συγκινήθηκε η Σάκκαρη: "Πριν από έναν μήνα δεν πίστευα ότι θα βρισκόμουν εδώ" (vid)

 
Συγκινήθηκε η Σάκκαρη: "Πριν από έναν μήνα δεν πίστευα ότι θα βρισκόμουν εδώ" (vid)
tn team Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 - 23:34

Η Μαρία Σάκκαρη συγκινήθηκε την ώρα που μιλούσε στους ανθρώπους της για την πορεία της μέχρι τον τελικό της Ουάσινγκτον, κάτι που δεν προμηνυόταν καθόλου έναν μήνα πριν.

Μετά από ένα κακό διάστημα στο tour και φυσικά τις πολύ κακές κληρώσεις που της έτυχαν στα δυο Grand Slam της Ευρώπης, η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε στην αγωνιστική δράση αυτή την εβδομάδα και έκανε ένα πολύ καλό τουρνουά στην Ουάσινγκτον, φτάνοντας ως τον τελικό.

Παρόλο που το αποτέλεσμα του τελικού δεν ήταν αυτό που θα ήθελε, αφού ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Coco Gauff, η 28χρονη Ελληνίδα συγκινήθηκε όταν ευχαριστούσε τους δικούς της ανθρώπους στο box, λέγοντας πως πριν λίγο καιρό δεν περίμενε πως θα βρισκόταν σ' αυτή τη θέση.

"Ήταν μια απίθανη εβδομάδα. Δεν θα πω ψέματα, είναι πολύ απογοητευτικό που δεν κέρδισα, αλλά την ίδια στιγμή σκέφτομαι πως πριν από έναν μήνα δεν πίστευα ότι θα βρισκόμουν εδώ, οπότε σας ευχαριστώ", είπε με δάκρυα στα μάτια η Σάκκαρη, υπό το βλέμμα του προπονητή της, Tom Hill, και της αδερφής της, Αμάντας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots