WTA
Επέστρεψε με νίκη στο τένις η Wozniacki! (vids)

 
Επέστρεψε με νίκη στο τένις η Wozniacki! (vids)
© Jimmie48 / WTA
tn team Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 - 21:21

Στην πρώτη της αναμέτρηση μετά από 3,5 χρόνια, η Caroline Wozniacki απέδειξε πως βρίσκεται σε πολύ κατάσταση και κέρδισε με επιβλητικό τρόπο τη Νο.115 του κόσμου και qualifier στο Μόντρεαλ, Kimberly Birrell.

Η Wozniacki πραγματοποίησε ιδανικό comeback στο επαγγελματικό τένις, αφού στον πρώτο της αγώνα μετά από 3,5 χρόνια επιβλήθηκε της Birrell με 6-2, 6-2.

Η πρωταθλήτρια του Australian Open του 2018 και Νο.1 στον κόσμο για 71 εβδομάδες, έχασε και τα 2 games του 1ου σετ στο δικό της σερβίς, αλλά "έσπασε" το σερβίς της Αυστραλής 4 φορές, για να φτάσει σ' αυτό το 6-2.

Στο 2ο σετ κατάφερε να προστατεύσει το σερβίς της και αυτό ήταν που έκανε τη διαφορά. Σβήνοντας και τα 3 break points που αντιμετώπισε, κατάφερε να φτάσει ξανά σ' αυτό το εμφατικό σκορ, κάνοντας break στο 6o (4-2) και στο 8ο game (6-2).

Μετά από 1 ώρα και 37 λεπτά παιχνιδιού πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο comeback η 33χρονη Δανέζα, η οποία θα περιμένει την αναμέτρηση της Marketa Vondrousova με την Mayar Sherif, για να μάθει ποια θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο του Μόντρεαλ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots