WTA
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Σαν Ντιέγκο

 
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Σαν Ντιέγκο
© Dustin Satloff/USTA
tn team Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 - 8:18

Η Μαρία Σάκκαρη θα έχει τις Ons Jabeur και Belinda Bencic στο μέρος της στο ταμπλό του San Diego Open, όπου θα αγωνιστεί την ερχόμενη εβδομάδα. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Η Σάκκαρη θα ξεκινήσει από τον 2ο γύρο την προσπάθειά της στο 500άρι του Σαν Ντιέγκο, καθώς είναι στο Νο.3 του ταμπλό και έχει bye. Στην πρεμιέρα της, θα αντιμετωπίσει παίκτρια από το ταμπλό των προκριματικών.

Εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, έχει πιθανή διασταύρωση στα προημιτελικά με την Belinda Bencic, ενώ στα ημιτελικά διασταυρώνεται με την κορυφαία του ταμπλό, Ons Jabeur, αλλά και με τη Veronika Kudermetova.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό βρίσκονται η Caroline Garcia και η Barbora Krejcikova, Νο.2 και Νο.4 στο ταμπλό αντίστοιχα. Η Garcia θα κάνει πρεμιέρα με μια εκ των Sloane Stephens και Elise Mertens, ενώ στα προημιτελικά έχει πιθανές αντίπαλες τις Ekaterina Alexandrova, Jelena Ostapenko και Danielle Collins. H Krejcikova έχει πιθανή αντίπαλη στην πρεμιέρα της την Karolina Pliskova και στα προημιτελικά την Beatriz Haddad Maia.

Αναλυτικά το ταμπλό του San Diego Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots