WTA
Σάκκαρη: "Ήταν από τα πιο όμορφα πράγματα που ένιωσα στην καριέρα μου"

 
Σάκκαρη: "Ήταν από τα πιο όμορφα πράγματα που ένιωσα στην καριέρα μου"
tennisnews team Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 - 8:46

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στο Σαν Ντιέγκο για τα πολλά μηνύματα αγάπης και στήριξης που έλαβε αμέσως μετά το mental breakdown που είχε στη συνέντευξη Τύπου στο US Open, το οποίο δεν γνώριζε ότι γραφόταν σε βίντεο, αλλά έγινε viral, ειδικά στην Ελλάδα.

"Δεν ήξερα πως το βιντεοσκοπούσαν. Δεν ήξερα πως θα γίνει τόσο μεγάλο, ειδικά στην πατρίδα μου. Η ποσότητα των μηνυμάτων, της αγάπης και της στήριξης που έλαβα από συμπατριώτες μου, αλλά και από πολλές παίκτριες, ήταν κάτι πολύ όμορφο. Είμαι ευγνώμων που υπάρχει τόσος κόσμος που με υποστηρίζει. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που αποφάσισα να συνεχίσω. Μου έδωσαν πολύ δύναμη. Ήταν ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που ένιωσα στην καριέρα μου", είπε η Σάκκαρη από το Σαν Ντιέγκο, όπου θα αγωνιστεί αυτή την εβδομάδα.

Θυμίζουμε πως μετά από την ήττα της από τη Rebeka Masarova, που ήταν η 3η διαδοχική ήττα σε 1ο γύρο Grand Slam διοργάνωσης που υπέστη, η Σάκκαρη ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ξέσπασε σε κλάματα στη συνέντευξη Τύπου.

Το βίντεο έπαιξε σε ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ και τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης και στήριξης που είχε στο inbox της τις επόμενες μέρες, την οδήγησαν ακαριαία να πάρει την απόφαση να συνεχίσει κανονικά στους αγώνες, αφού είχε θίξει και το ζήτημα του να κάνει ένα διάλειμμα από το tour.

Αυτή την εβδομάδα θα παίξει στο 500άρι του Σαν Ντιέγκο, όπου θα κάνει την πρεμιέρα της στον 2ο γύρο, απέναντι στην προερχόμενη από τα προκριματικά, Camila Osorio.

Στη συνέχεια θα παίξει στο 1000άρι της Γουαδαλαχάρα (18-24 Σεπτεμβρίου), στο 500άρι του Τόκιο (25 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου) και στο 1000άρι του Πεκίνου (2-8 Οκτωβρίου), με μεγάλο στόχο να μαζέψει αρκετούς βαθμούς για να πάρει την πρόκριση στο WTA Finals για 3η διαδοχική χρονιά. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο.15 του Race, σε μια απόσταση 1.170 βαθμών από το Top 8.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots