WTA
Εγκατέλειψε η Osorio, στα προημιτελικά η Σάκκαρη

 
Εγκατέλειψε η Osorio, στα προημιτελικά η Σάκκαρη
tn team Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 - 22:59

Η Μαρία Σάκκαρη είχε το προβάδισμα με 1-0 σετ, όταν η Camila Osorio εγκατέλειψε εξαιτίας τραυματισμού κι έτσι η Ελληνίδα παίκτρια πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του San Diego Open.

Η Σάκκαρη έπαιξε καλά σε αυτά τα 74 λεπτά που έμεινε σήμερα στο court, έχοντας το προβάδισμα με 6-3, 2-2 επί της Osorio.

Η Κολομβιανή, η οποία επίσης στάθηκε πολύ καλά όσο έμεινε στο γήπεδο, αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στο δεξί της πόδι από το τέλος του 1ου σετ και πήρε ιατρικό τάιμ άουτ στο ξεκίνημα του 2ου σετ. Προσπάθησε να συνεχίσει, αλλά μετά και το 4ο game ανέβηκε στο φιλέ και έδωσε το χέρι της στη Μαρία, ενημερώνοντας πως δεν θα συνέχιζε.

Η Σάκκαρη, η οποία έδωσε τον πρώτο της αγώνα μετά από την οδυνηρή ήττα που είχε από τη Rebeka Masarova στο US Open και το mental breakdown που είχε στη συνέντευξη Τύπου, άντλησε τη δύναμη από τα πολλά μηνύματα στήριξης που πήρε τις επόμενες ημέρες και αποφάσισε να μην κάνει διάλειμμα από το tour, όπως είχε σκεφτεί.

Κατάφερε να συνδυάσει την επιστροφή της στους αγώνες με πρόκριση και είναι η πρώτη παίκτρια που μπήκε στα προημιτελικά του San Diego Open.

Εκεί θα αντιμετωπίσει μια ακόμα qualifier (από τα προκριματικά προερχόταν και η Osorio), είτε την Emma Navarro, είτε την Aliaksandra Sasnovich. Και οι δυο πέτυχαν από 3 νίκες για να βρεθούν ως εδώ και όποια προκριθεί θα έχει 4 διαδοχικές νίκες στα γήπεδα του Σαν Ντιέγκο. Η Sasnovich είχε αποκλείσει μάλιστα στον 1ο γύρο τη Νο.5 του ταμπλό, Belinda Bencic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots