WTA
Σαν Ντιέγκο: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Lexie Wanninger Photography
tn team Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 - 7:04

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Emma Navarro στα προημιτελικά του San Diego Open, στον τελευταίο αγώνα του προγράμματος της Πέμπτης - ξημερώματα Παρασκευής στην Ελλάδα.

Η Navarro απέκλεισε και την Aliaksandra Sasnovich με 7-5, 6-4, για να μπει στα προημιτελικά του 500αριού του Σαν Ντιέγκο, όπου την περίμενε η Μαρία Σάκκαρη, Νο.3 στο ταμπλό.

Θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν Σάκκαρη και Navarro, με την 22χρονη Αμερικανίδα να κάνει ένα πολύ καλό τουρνουά και να μετράει 4 διαδοχικές νίκες, έχοντας ξεκινήσει από τα προκριματικά την προσπάθειά της. Θα είναι μια πολύ επικίνδυνη αντίπαλος και κάνει την καλύτερη σεζόν της στο tour, αφού τον Ιούλιο ήταν και στο Νο.53 του κόσμου, που είναι το career high της. Τώρα βρίσκεται στο Νο.61.

Θα είναι ο τελευταίος προημιτελικός χρονικά και θα αρχίσει γύρω στις 05:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Ελλάδα.

Στις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης θα ξεκινήσει ο πρώτος προημιτελικός, μεταξύ της Sofia Kenin και της Anastasia Potapova, στο ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει η επόμενη αντίπαλος της Σάκκαρη, εφόσον η Ελληνίδα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Θα ακολουθήσει, γύρω στις 23:30, το παιχνίδι της Danielle Collins με τη Νο.2 του ταμπλό, Caroline Garcia, ενώ στις 03:30 θα αρχίσει ο επόμενος αγώνας, μεταξύ της Barbora Krejcikova και μιας εκ των Beatriz Haddad Maia και Marta Kostyuk.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (14/09):

Barnes Stadium:
21:30 Anastasia Potapova v. Sofia Kenin Novasports 6HD
23:30 Danielle Collins v. Caroline Garcia [2] Novasports 6HD
03:30 Beatriz Haddad Maia [7]/Marta Kostyuk v. Barbora Krejcikova [4] Novasports 6HD
05:30 Maria Sakkari [3] v. Emma Navarro [Q] Novasports 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots