WTA
Η κλήρωση της Σάκκαρη στη Γουαδαλαχάρα

 
Η κλήρωση της Σάκκαρη στη Γουαδαλαχάρα
© Lexie Wanninger Photography
tn team Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 - 9:34

Στο Νο.2 του ταμπλό στο 1000άρι της Γουαδαλαχάρας θα είναι αυτή την εβδομάδα η Μαρία Σάκκαρη. Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώθηκε το ταμπλό.

Η Σάκκαρη, η οποία έχει πολύ καλή παράδοση όταν αγωνίζεται στο Μεξικό, θα έχει μια καλή ευκαιρία μπροστά της για να συλλέξει βαθμούς αυτή την εβδομάδα και να μείνει στο κυνήγι της πρόκρισης στο WTA Finals.

Οι αρκετές απουσίες από τη Γουαδαλαχάρα έφεραν την Ελληνίδα παίκτρια στο Νο.2 του ταμπλό και στον 2ο γύρο, απ' όπου θα ξεκινήσει την προσπάθειά της, θα αντιμετωπίσει μια εκ των Storm Hunter και Iryna Shymanovich.

Στον 3ο γύρο η Μαρία διασταυρώνεται με τη Νο.14 του ταμπλό, Mayar Sherif, η οποία θα έχει δύσκολη πρεμιέρα κόντρα στην Camila Giorgi. Στα προημιτελικά διασταυρώνεται με την Belinda Bencic, Nο.5 στο ταμπλό, ενώ στα ημιτελικά με τις Caroline Garcia και Veronika Kudermetova.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανοί αντίπαλοι μόνο στον τελικό, βρίσκονται η Νο.1 Ons Jabeur, καθώς και η Νο.4 του ταμπλό, Madison Keys. H Jabeur έχει πιθανούς αντίπαλους στα προημιτελικά τις Ekaterina Alexandrova και Beatriz Haddad Maia, ενώ η Madison Keys την Jelena Ostapenko.

Αναλυτικά το ταμπλό της Γουαδαλαχάρας

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots