WTA
Συγκινήθηκε η Σάκκαρη: "Νιώθω πως είμαι στο τουρνουά της πατρίδας μου" (vids)

 
Συγκινήθηκε η Σάκκαρη: "Νιώθω πως είμαι στο τουρνουά της πατρίδας μου" (vids)
tn team Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 - 9:18

H Μαρία Σάκκαρη παίρνει και αυτή τη χρονιά απίστευτη στήριξη από τους φίλους του τένις στο Μεξικό και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της μετά την πρώτη νίκη της στη Γουαδαλαχάρα, λέγοντας πως νιώθει ότι βρίσκεται στο τουρνουά της πατρίδας της.

"Νομίζω πως ήταν ένας πολύ καλός αγώνας. Προφανώς στο 2ο σετ ήταν λίγο επικίνδυνο, αλλά την ίδια στιγμή, ήταν καλό που μπήκα σ' αυτή τη συνθήκη και κατάφερα να την ξεπεράσω", είπε η Σάκκαρη στις δηλώσεις που έκανε από το court.

"Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερο μέρος για να έρθω και να ξεπεράσω τους φόβους, τις αμφιβολίες και τα δύσκολα συναισθήματα. Πριν από τον αγώνα, ήμουν ενθουσιασμένη που θα επέστρεφα σ' αυτό το γήπεδο", πρόσθεσε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, η οποία επικράτησε της Storm Hunter με 2-0 σετ.

Χρειαζόταν πολύ αυτό το αποτέλεσμα, όπως γενικά χρειάζεται ένα καλό τουρνουά σ' αυτό το σημείο η Ελληνίδα παίκτρια, η οποία πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές, ιδίως στο ψυχολογικό κομμάτι, τους τελευταιόυς μήνες.

"Νιώθω πως είναι το τουρνουά της πατρίδας μου εδώ, δεν κάνω πλάκα. Μακάρι να είχαμε ένα τουρνουά πίσω στην Ελλάδα, αλλά ίσως μπορέσω να πάρω μεξικανική ιθαγένεια, να είμαι Ελληνίδα και Μεξικανή", είπε χαριτολογώντας η Μαρία, που συνέχισε: "Είναι απίθανο που έρχομαι κάθε χρόνο και βιώνω αυτή την εμπειρία εδώ. Είναι ακατανίκητο!"

Σε παρόμοιο κλίμα και οι δηλώσεις που έκανε αργότερα στη μικτή ζώνη, όπου σημείωσε: "Είναι απίθανο... δεν ξέρω από που προέρχεται όλο αυτό, αλλά είναι υπέροχο που έχω τη στήριξη του κόσμου."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots