WTA
Σάκκαρη: "Πάντα δύσκολο να παίζεις με την Giorgi, τα πήγα καλά"

 
Σάκκαρη: "Πάντα δύσκολο να παίζεις με την Giorgi, τα πήγα καλά"
© Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 - 9:32

Η Μαρία Σάκκαρη βρήκε τις λύσεις απέναντι στο πολύ επιθετικό παιχνίδι της Camila Giorgi και ήταν ευχαριστημένη με αυτό.

"Πάντα είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις την Camila, γιατί χτυπάει δυνατά την μπάλα και πολλές φορές είναι απρόβλεπτη. Δεν ξέρεις πόσο δυνατά θα χτυπήσει. Είναι εξαιρετική παιτρια και είμαι ικανοποιημένη, γιατί ενώ ήμουν πίσω με break στο 2ο σετ, κατάφερα να επιστρέψω και να κλείσω το ματς. Ήταν ένα σταθερό παιχνίδι από την πλευρά μου και είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι στα προημιτελικά", είπε από τις δηλώσεις που έκανε από το court η Σάκκαρη.

Για την τακτική της να προσπαθήσει να μεγαλώσει όσο γίνεται τα ράλι, η Μαρία σημείωσε: "Ήταν ένας από τους στόχους μου. Όταν παίζεις με κάποιον που θέλει να τελειώνει γρήγορα τους πόντους, τότε προσπαθείς να τους κάνεις μεγαλύτερους. Νομίζω ότι τα πήγα αρκετα καλά."

Τέλος, για τις αρκετές ελληνικές σημαίες που υπήρχαν στις κερκίδες, είπε: "Είναι αρκετές οι ελληνικές σημαίες και είναι όμορφο να το βλέπεις, σε μια χώρα που είναι τόσο μακριά από την Ελλάδα. Δεν ξέρω αν είναι Έλληνες, αν έχουν συγγενείς Έλληνες ή αν απλά με υποστηρίζουν, αλλά τους ευχαριστώ που ήρθαν σήμερα. Έχει πολλή ζέστη και δεν είναι εύκολο να είσαι εδώ αυτή την ώρα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots