WTA
Σάκκαρη: "Μέρα με τη μέρα ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή μου" (vids)

 
Σάκκαρη: "Μέρα με τη μέρα ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή μου" (vids)
© Guadalajara Open Akron
tn team Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 - 8:47

Με τη φανέλα του Μεξικού έκανε τις πρώτες δηλώσεις της από το court μετά την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Guadalajara Open η Μαρία Σάκκαρη, η οποία φαίνεται πως έχει δημιουργήσει μια πολύ ιδιαίτερη σύνδεση με τον κόσμο στο Μεξικό, που τη βοήθησε να ανακτήσει την χαμένη της αυτοπεποίθηση.

"Τώρα έχω τρεις", είπε χαρακτηριστικά η Μαρία, για τη νέα φανέλα που δέχτηκε ως δώρο και τη φόρεσε στην on-court συνέντευξή της, μετά τη νίκη της με 2-0 σετ επί της Arango.

"Μου αρέσουν και οι άλλες δυο που είχα πάρει πρώτα. Ελπίζω να μην τσαντιστούν μαζί μου στην Ελλάδα, βρισκόμαστε σε διαφορετικές ηπείρους. Στη Νότια Αμερική το σπίτι μου είναι εδώ και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο είναι η Ελλάδα!"

Μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο, το Μεξικό και ο κόσμος της Γουαδαλαχάρας βοήθησαν για μια ακόμα φορά την Ελληνίδα τενίστρια να ξαναβρεί τον εαυτό της και να αποκτήσει καλή ψυχολογία για το κλείσιμο της σεζόν.

"Έχω αρκετή αυτοπεποίθηση και μέρα με τη μέρα ανεβαίνει! Σήμερα είχε αέρα και το παιχνίδι της ήταν επικίνδυνο, δεν την έχω αντιμετωπίσει ξανά. Είναι ταλαντούχα παίκτρια, έπαιζε ελεύθερα, δεν είχε τίποτα να χάσει και πάντα είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις κάποιον που αισθάνεται έτσι. Μπράβο της, έπαιξε καλά και είμαι χαρούμενη που θα περάσω ακόμα ένα βράδυ μαζί σας."

Στον 7ο ημιτελικό της για φέτος στο tour και 3ο σε 1000άρι τουρνουά, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Caroline Garcia.

"Θα είναι δύσκολο. Και οι δυο παίζουμε σε υψηλό επίπεδο τα δυο τελευταία χρόνια, αλλά και οι δυο πέσαμε λίγο. Είμαστε καλές φίλες, την συμπαθώ πολύ, είναι απίστευτο κορίτσι και πολύ καλή παίκτρια. Μου αρέσει η πρόκληση και είμαι σίγουρη ότι η ατμόσφαιρα θα είναι εκπληκτική. Ελπίζω να φορέσω την άλλη φανέλα, την οποία έχω στα αποδυτήρια. Σχεδίαζα να τη φορέσω στη συνέντευξη Τύπου. Ήδη έχω ιδρώσει και ίσως τη φορέσω τελικά, πλέον έχω επιλογές!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots