WTA
Τόκιο: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Τόκιο: Το πρόγραμμα της Παρασκευής
© Guadalajara Open Akron
tn team Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:12

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Caroline Garcia για 2η φορά μέσα σε μια εβδομάδα το πρωί της Παρασκευής, για τα προημιτελικά του Pan Pacific Open στο Τόκιο. Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Ο αγώνας της Σάκκαρη με την Garcia θα είναι ο τελευταίος από τους τέσσερις προημιτελικούς που θα γίνουν την Παρασκευή στο κεντρικό court του Ariake Coliseum και αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στις 11:00 ώρα Ελλάδας.

Θα είναι η 2η φορά που θα αναμετρηθούν οι δυο τενίστριες την τελευταία εβδομάδα, αφού είχαν παίξει στα ημιτελικά του Guadalajara Open την περασμένη Παρασκευή, με τη Σάκκαρη να παίρνει εμφατική νίκη με 6-3, 6-0. Έχει κερδίσει και τις 2 συναντήσεις που είχαν φέτος οι δυο τους η Ελληνίδα παίκτρια, ωστόσο η Γαλλίδα συνεχίζει να προηγείται στο συνολικό head-to-head, με 3-2 νίκες.

Στις 05:00 τα ξημερώματα θα ξεκινήσει και την Παρασκευή η δράση στο Τόκιο, με την δυνατή αναμέτρηση της Anastasia Pavlyuchenkova με την Ekaterina Alexandrova. Γύρω στις 07:00 η κορυφαία του ταμπλό, Iga Swiatek, θα αντιμετωπισει τη Veronika Kudermetova.

Στις 09:00 το πρωί, η Jessica Pegula θα παίξει με την Daria Kasatkina, στον αγώνα από τον οποίο θα προκύψει και η επόμενη αντίπαλος της Σάκκαρη, αν φυσικά η πρωταθλήτριά μας ξεπεράσει το εμπόδιο της Garcia.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29/09):

Center Court:
05:00 Anastasia Pavlyuchenkova v. Ekaterina Alexandrova Novasports 6HD
07:00 Iga Swiatek [1] v. Veronika Kudermetova [8] Novasports 6HD
09:00 Daria Kasatkina [6] v. Jessica Pegula [2] Novasports 6HD
11:00 Caroline Garcia [5] v. Maria Sakkari [4] Novasports 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots