WTA
Σάκκαρη: "Όσο πιο χαρούμενη και χαμογελαστή είμαι, τόσο καλύτερα παίζω"

 
Σάκκαρη: "Όσο πιο χαρούμενη και χαμογελαστή είμαι, τόσο καλύτερα παίζω"
tn team Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:01

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για μια ακόμα φορά στη σημασία του να απολαμβάνει το παιχνίδι και να είναι χαμογελαστή στο court για την απόδοσή της, μετά τη νέα νίκη της επί της Caroline Garcia.

"Το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, το να είμαι χαρούμενη και να χαμογελάω στο court με κάνει να παίζω καλά. Απολαμβάνω το χρόνο μου στο γήπεδο. Προφανώς υπάρχει μια μεγάλη διαδικασία από πίσω για να βγει αυτό στο court, αλλά νιώθω πως όσο πιο χαρούμενη και χαμογελαστή είμαι στο court, τόσο καλύτερα θα παίζω. Αγαπώ την Ιαπωνία και ήθελα πολύ να παίξω καλά εδώ, πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής", είπε η Σάκκαρη στις δηλώσεις που έκανε από το court, λίγο μετά τη νίκη της με 6-2, 6-2 επί της Garcia στο Τόκιο.

Ήταν η 3η διαδοχική νίκη της επί της Γαλλίδας και η 2η στις 8 τελευταίες ημέρες, αφού την είχε κερδίσει και την προηγούμενη εβδομάδα στη Γουαδαλαχάρα και μάλιστα εξίσου εμφατικά. Όταν ρωτήθηκε γι' αυτό, αποκάλυψε ότι δεν άλλαξε κάτι στην τακτική της.

"Ακολούθησα το ίδιο πλάνο παιχνιδιού με την προηγούμενη εβδομάδα. Προφανώς δεν είναι εύκολο όταν αντιμετωπίζεις την ίδια παίκτρια 2 φορές μέσα σε λίγες ημέρες. Η Caroline είναι εκπληκτική παίκτρια και είναι πάντα δύσκολο να την αντιμετωπίζεις. Σήμερα έπαιξα πάρα πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στα ημιτελικά."

Για τα ημιτελικά του Pan Pacific Open, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει αύριο στις 8 το πρωί ώρα Ελλάδας την Jessica Pegula.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots