WTA
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Πεκίνο

 
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Πεκίνο
© Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 - 14:30

Αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεών της στο Τόκιο, η Μαρία Σάκκαρη θα ταξιδέψει στο Πεκίνο, για το τελευταίο 1000άρι της σεζόν. Η Ελληνίδα τενίστρια διασταυρώνεται στα προημιτελικά με την πρωταθλήτρια του US Open, Coco Gauff. Αναλυτικά η κλήρωση.

Όπως και στο Τόκιο, η Σάκκαρη πήρε "performance bye" για τον 2ο γύρο του China Open, εξαιτίας της πορείας της στο Pan Pacific Open, αφού αύριο θα παίξει στα ημιτελικά.

Έτσι, προκρίθηκε χωρίς αγώνα στον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Linda Fruhvirtova και Arantxa Rus. Εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, έχει στον 3ο γύρο πιθανή αντίπαλο την Daria Kasatkina, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με την πρωταθλήτρια του US Open, Coco Gauff.

Στα ημιτελικά, Σάκκαρη και Gauff διασταυρώνονται με την Iga Swiatek, ενώ στην άλλη μεριά του ταμπλό βρίσκεται το νέο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, Aryna Sabalenka, η Elena Rybakina, η Jessica Pegula και η Ons Jabeur, η οποία είναι αυτή τη στιγμή η βασική αντίπαλος της Σάκκαρη για την 8η θέση στο Race για το WTA Finals.

Τα πιθανά ζευγάρια των προημιτελικών:

[1] Sabalenka - Rybakina [5]
[4] Pegula - Jabeur [7]
[6] Sakkari - Gauff [3]
[8] Vondrousova - Swiatek [2]

Αναλυτικά η κλήρωση του China Open:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots