WTA
H κλήρωση της Σάκκαρη στο Zhengzhou

 
H κλήρωση της Σάκκαρη στο Zhengzhou
© Guadalajara Open Akron
tn team Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2023 - 13:50

Δύσκολη πρεμιέρα θα έχει η Μαρία Σάκκαρη στο 500άρι του Zhengzhou, ενώ βρίσκεται στο ίδιο μισό με την Elena Rybakina. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Στο 500άρι της Zhengzhou θα αγωνιστεί την ερχόμενη εβδομάδα η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα είναι στο Νο.3 του ταμπλό και θα είναι απευθείας στον 2ο γύρο, όπου σε μια δύσκολη πρεμιέρα θα παίξει με μια εκ των Donna Vekic και Qinwen Zheng.

Στα προημιτελικά, η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την Karolina Muchova, Νο.5 στο ταμπλό, που αναμένεται να επιστρέψει μετά από τραυματισμό.

Στα ημιτελικά, η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την Elena Rybakina, Νο.2 στο ταμπλό. Αξίζει να σημειωθεί πως η Rybakina έχει πιθανή πρεμιέρα απέναντι στη Liudmila Samsonova στον 2ο γύρο, από την οποία ηττήθηκε αυτή την εβδομάδα στον ημιτελικό του 1000αριού στο Πεκίνο!

Στην άλλη μεριά του ταμπλό, βρικονται η Coco Gauff και η Ons Jabeur. H Gauff θα παίξει στον 2ο γύρο με μια εκ των Petra Martic και Magda Linette, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με την Caroline Garcia, που θα έχει πολύ δύσκολο ματς στον 1ο γύρο με τη Veronika Kudermetova. H Jabeur στα προημιτελικά διασταυρώνεται με την Daria Kasatkina, No.8 στο ταμπλό.

UPDATE: Αποσύρθηκαν από το Zhengzhou Gauff, Rybakina και Muchova - κορυφαία seeded η Σάκκαρη

Το ταμπλό του Zhengzhou Open:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots