WTA
Αποσύρθηκαν από το Zhengzhou Gauff, Rybakina και Muchova - κορυφαία seeded η Σάκκαρη

 
Αποσύρθηκαν από το Zhengzhou Gauff, Rybakina και Muchova - κορυφαία seeded η Σάκκαρη
© Toray PPO
tn team Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 - 14:11

Οι τρεις κορυφαίες seeders του Zhengzhou Open αποσύρθηκαν από το 500άρι τουρνουά της Κίνας και έτσι η Μαρία Σάκκαρη θα είναι η παίκτρια με την καλύτερη θέση στην κατάταξη που θα παίξει. Δείτε πως διαμορφώθηκε το ταμπλό.

Η Gauff επικαλέστηκε τραυματισμό στον δεξιό της ώμο, ενώ η Rybakina στη μέση της, είναι ξεκάθαρο όμως πως καμία από τις δυο δεν ήθελε να επιβαρύνει το σώμα της μετά από ένα γεμάτο τουρνουά στο Πεκίνο και λίγες εβδομάδες πριν από το μεγάλο ραντεβού του WTA Finals στο Κανκούν.

Το ενδιαφέρον είναι πως απέσυρε τη συμμετοχή της και η Muchova, η οποία συνεχίζει να μην είναι έτοιμη μετά από τον τραυματισμό που είχε στον καρπό του δεξιού της χεριού.

Η φιναλίστ του Roland Garros και ημιφιναλίστ του US Open, επίσης μπήκε και μαθηματικά στο WTA Finals αυτή την εβδομάδα, επομένως ενδέχεται να θέλει απλώς να προφυλάξει το σώμα της, ωστόσο δεν έχει επιστρέψει ακόμα σε τουρνουά μετά από το US Open.

Αν μη τι άλλο, αποτελεί ένα ερωτηματικό για το αν θα είναι έτοιμη στο WTA Finals, με τη Σάκκαρη να είναι στο Νο.9 του Race και η Νο.1 alternate, σε περίπτωση που κάποια από τις 8 φιναλίστ δεν καταφέρει τελικά να παίξει στο Κανκούν.

Όσον αφορά το Zhengzhou Open, η Σάκκαρη θα είναι στο Νο.3 του ταμπλό, τυπικά όμως θα είναι Νο.1, αφού καμία άλλη παίκτρια απ' αυτές που έχουν απομείνει δεν έχει καλύτερη θέση στο ταμπλό.

Στον 2ο γύρο, όπου θα κάνει την πρεμιέρα της, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα παίξει είτε με την Qinwen Zheng, είτε με την qualifier Kateryna Volodko. Στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τη Veronika Kudermetova, ενώ στα ημιτελικά με τις Caroline Garcia και Liudmila Samsonova.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό, οι κορυφαίες seeders πλέον είναι η Ons Jabeur, η Barbora Krejcikova, η Daria Kasatkina και η Donna Vekic.

Δείτε πως διαμορφώθηκε το ταμπλό του Zhenghzhou Open:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots