WTA
Σάκκαρη: "Δεν είμαι η πρώτη, ούτε η τελευταία που έκλαψε στο court"

 
Σάκκαρη: "Δεν είμαι η πρώτη, ούτε η τελευταία που έκλαψε στο court"
© Jimmie48 / WTA
tn team Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 - 15:07

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την πολύ κακή μέρα που είχε στην πρεμιέρα του WTA Finals κόντρα στην Aryna Sabalenka και για το ότι ξέσπασε σε κλάματα στο court την ώρα του αγώνα. 

"Δεν έχω πολλά να πω. Είναι προφανώς ότι δεν είχα ρυθμό στο παιχνίδι μου και δεν ένιωθα άνετα εκεί έξω. Ήταν μια πολύ, πολύ κακή μέρα για μένα", είπε η Σάκκαρη στη συνέντευξη Τύπου στο Κανκούν χθες, μετά την ήττα της με 6-0, 6-1 από την Sabalenka.

Υπήρξαν στιγμές στο ματς, όσο ήταν στην καρέκλα της ή ακόμα και μέσα σε game, που η Σάκκαρη δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, κάτι για το οποίο ρωτήθηκε και στη συνέντευξη: "Δεν είμαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που ένιωσε έτσι και έκλαψε στο court. Δεν είναι ωραίο, αλλά κανείς δεν θέλει να διαλύεται έτσι στο court."

Έκλεισε τονίζοντας το πιο σημαντικό η Σάκκαρη, πως όλοι έχουν κακές μέρες και ήταν απλώς μια τέτοια, με τη διαφορά ότι οι κακές μέρες των επαγγελματίων αθλητών αυτού του επιπέδου προβάλλονται σε όλο τον πλανήτη!

"Όλοι έχουμε κακές μέρες. Επειδή είμαστε επαγγελματίες αθλητές, οι κακές μέρες μας συμβαίνουν μπροστά σε χιλιάδες θεατές και μεταδίδονται στην τηλεόραση σε ολόκληρο τον κόσμο."

Το WTA Finals έχει round robin και φυσικά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, όσον αφορά την πρόκριση. Η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει ακόμα την Elena Rybakina και την Jessica Pegula τις επόμενες μέρες, για να διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots