WTA
"Στοπ" από τη Zarazua για Παπαμιχαήλ στη Φλοριανόπολις

 
"Στοπ" από τη Zarazua για Παπαμιχαήλ στη Φλοριανόπολις
tn team Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 - 20:21

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ολοκλήρωσε την πορεία της στο μονό του MundoTenis Open στη Φλοριανόπολις της Βραζιλίας, γνωρίζοντας την ήττα από τη Renata Zarazua.

Σε ένα παιχνίδι που ξεπέρασε τις 2 ώρες σε διάρκεια, η Zarazua επικράτησε της Παπαμιχαήλ με 6-4, 6-2 και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του MundoTenis Open.

Η 26χρονη Μεξικανή, Νο.151 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, είχε προηγηθεί και με διπλό break στο 5-2 του 1ου σετ, αλλά η Παπαμιχαήλ κατάφερε να παρατείνει το σετ και να μειώσει σε 5-4. Η Zarazua ωστόσο σέρβιρε επιτυχώς για την κατάκτηση του σετ στη δεύτερη προσπάθειά της και έκανε το 6-4.

Και το 2ο σετ ήταν κλειστό, ειδικά στα πρώτα games, με την Παπαμιχαήλ να ακολουθεί τη Zarazua έως το 2-2. Στη συνέχεια η Μεξικανή κέρδισε 4 games στη σειρά και έβαλε τέλος στο ματς σε 2 ώρες και 2 λεπτά, για να μπει στην τελική 8άδα του τουρνουά της WTA 125 κατηγορίας της Φλοριανόπολις.

Εκεί θα αντιμετωπίσει μια εκ των Sara Bejlek και Leolia Jeanjean.

H 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.224 στον κόσμο στα μονά και Νο.107 στα διπλά, θα αγωνιστεί και στο διπλό του MundoTenis Open αργότερα σήμερα, κάνοντας την πρεμιέρα της στο τουρνουά. Μαζί με τη συμπαίκτριά της από την Αργεντινή, Maria Lourdes Carle, θα αντιμετωπίσουν τις κορυφαίες του ταμπλό, Amina Anshba και Quinn Gleason.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots