WTA
Επιστρέφει ξανά η Sevastova!

 
Επιστρέφει ξανά η Sevastova!
© Jimmie48/WTA
tn team Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 - 17:08

H Anastasija Sevastova θα επιστρέψει για 2η φορά στο τένις και θα αγωνιστεί στο WTA 125 τουρνουά της Ανδόρρας την επόμενη εβδομάδα.

Σχεδόν 2 χρόνια μετά από τον τελευταίο της επαγγελματικό αγώνα, η Anastasija Sevastova θα επιστρέψει ξανά στο tour, για να αγωνιστεί την ερχόμενη εβδομάδα (27/11 - 3/12) στο Andorra Open.

Η 33χρονη Λετονή, είχε παίξει για τελευταία φορά επαγγελματικά τον Ιανουάριο του 2022, στο Australian Open. Τον Φεβρουάριο του 2022 ανακοίνωσε για 2η φορά το τέλος της επαγγελματικής της καριέρας, αφού θυμίζουμε πως είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση για 1η φορά σε πολύ μικρή ηλικία, τον Μάιο του 2013, όταν ήταν μόλις 23 ετών.

Τον Ιανουάριο του 2015 επέστρεψε στο επαγγελματικό τένις και έφτασε στις σπουδαιότερες επιτυχίες της καριέρας της τα επόμενα χρόνια, με αποκορύφωμα την πορεία της έως τα ημιτελικά του US Open το 2018 και την ανοδό της στο Νο.11 της παγκόσμιας κατάταξης λίγες εβδομάδες αργότερα.

Τον Δεκέμβριο του 2022 η Sevastova έγινε μητέρα, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Παρόλα αυτά δεν έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο του επαγγελματικού τένις και όπως ανακοινώθηκε από το 125άρι της Ανδόρρας, σε λίγες ημέρες θα τη δούμε ξανά στα γήπεδα, συμμετέχοντας με wild card στο indoor τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots