WTA
Svitolina-Barty ο πρώτος ημιτελικός (vids)

 
Elina Svitolina
Elina Svitolina Φωτογραφία: Jimmie48 / WTA
tn team Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 - 7:28

H Elina Svitolina και η Ashleigh Barty πέτυχαν μεγάλες νίκες στα προημιτελικά του Miami Open και θα αποτελέσουν το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών του Miami Open. Τα highlights των αγώνων.

Η καλύτερη πορεία που έχει κάνει ποτέ στο Μαΐάμι η Elina Svitolina θα συνεχιστεί για ακόμα περισσότερο, καθώς η Ουκρανή επιβλήθηκε της Anastasija Sevastova με 6-3, 6-2, σε 69 μόλις λεπτά.

Η Svitolina παίζει το καλύτερό της τένις αυτές τις ημέρες στο Hard Rock Stadium και έχει αποκλείσει κατά σειρά τις Shelby Rogers, Ekaterina Alexandrova, Petra Kvitova και Sevastova.

Θα διεκδικήσει την Πέμπτη την πρώτη της πρόκριση σε τελικό για το 2021, απέναντι στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, την Ashleigh Barty, που κέρδισε την Aryna Sabalenka έπειτα από μεγάλο ματς, με 6-4, 6-7 (5), 6-3.

Η Barty, η οποία είχε κατακτήσει το τελευταίο τουρνουά που είχε γίνει στο Μαϊάμι το 2019, έφτασε τις 10 διαδοχικές νίκες στο 1000άρι της Φλόριντα, ενώ βελτίωσε το ρεκόρ της για τη φετινή χρονιά στο 12-2 νίκες.

Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι και μια δύσκολη αποστολή για την Αυστραλή, που βρέθηκε μπροστά με 4-2 και με 5-4 στο tie-break του 2ου σετ, φτάνοντας πολύ κοντά στη νίκη. Η Sabalenka κέρδισε τους 3 επόμενους πόντους και έστειλε το ματς σε 3ο σετ, όπου κατάφερε να σβήσει τα πρώτα 2 break points που αντιμετώπισε στο 6ο game και να ισοφαρίσει σε 3-3. Δεν μπόρεσε όμως να κερδίσει άλλο game η Λευκορωσίδα, με την Barty να είναι αισθητά καλύτερη τα τελευταία λεπτά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots