WTA
Τενίστρια έχασε 19 μήνες από το tour εξαιτίας λάθους!

 
Τενίστρια έχασε 19 μήνες από το tour εξαιτίας λάθους!
tn team Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023 - 11:29

Η διεθνής τενίστρια με τη Μεγάλη Βρετανία, Tara Moore, τιμωρήθηκε από το International Tennis Integrity Agency για θετικό έλεγχο σε ντόπινγκ και συμπλήρωσε 19 μήνες αποκλεισμού από το tour, όταν τελικά το ανεξάρτητο δικαστήριο αποφάσισε πως ήταν αθώα!

19 μήνες δουλειάς έχασε η Tara Moore, η οποία αθωώθηκε από ανεξάρτητο δικαστήριο καθώς η απαγορευμένη ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό της έπειτα από έλεγχο ντόπινγκ το καλοκαίρι του 2022, αποδείχτηκε πως προήλθε από μολυσμένο κρέας.

Η τιμωρία αμέσως άρθηκε, αλλά η 31χρονη Βρετανίδα -γεννημένη στο Χονγκ Κονγκ- τενίστρια, συμπλήρωσε 19 μήνες απουσίας εξαιτίας αυτής της ιστορίας.

"19 μήνες. 19 μήνες χαμένου χρόνου. 19 μήνες όπου η φήμη μου, η θέση μου στην κατάταξη, ο βιοπορισμός μου, άδειαζαν σταγόνα-σταγόνα. 19 μήνες συναισθηματικής απελπισίας. 19 μήνες και επιτέλους εγώ και η ομάδα μου πήραμε την απάντηση που γνωρίζαμε από την αρχή. Θα πάρει πολύ περισσότερο από 19 μήνες για να ξαναχτίσω όλο αυτό, να το διορθώσω και να ανακάμψω από αυτό, αλλά θα επιστρέψω δυνατότερη. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα στήριξης και ελπίζω να σας δω από το γήπεδο το 2024", έγραψε στην ανάρτηση που έκανε η Moore.

Η Moore βρισκόταν στο Νο.83 της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών όταν αποκλείστηκε από το tour, ενώ λίγο πριν τον αποκλεισμό, είχε κάνει μια πορεία μέχρι τον τελικό του WTA 250 τουρνουά της Μπογκοτά.

Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με τη Moore είχε αποκλειστεί για 19 μήνες και η Barbara Gatica, που επίσης αθωώθηκε από το δικαστήριο εξαιτίας κατανάλωσης μολυσμένου κρέατος. Ωστόσο η Gatica, 27χρονη τενίστρια από τη Χιλή, δεν θα επιστρέψει ακόμα στο tour αφού εκκρεμεί εναντίον της και μια υπόθεση για στημένους αγώνες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots