WTA
Osaka: "Θέλω να δείξω στην κόρη μου πως είμαι ικανή να καταφέρω τα πάντα"

 
Osaka: "Θέλω να δείξω στην κόρη μου πως είμαι ικανή να καταφέρω τα πάντα"
tn team Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 - 19:22

Η Naomi Osaka αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από περισσότερο από έναν χρόνο και θα έχει ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για να τα δώσει όλα, την κόρη της, Shai.

"Το ότι έγινα μητέρα έχει αλλάξει πολύ τη ζωή μου. Έχει αλλάξει την προοπτική μου στα πράγματα. Η γέννα ήταν από τα πιο επίπονα πράγματα που πέρασα στη ζωή μου. Με έκανε να συνειδητοποίησω πως μπορώ να διαχειριστώ πολύ δύσκολες καταστάσεις με το σώμα μου", είπε η Osaka στις δηλώσεις που έκανε από το Μπρίσμπεϊν, για το Brisbane International.

H Osaka έχει να αγωνιστεί στο tour από τον Οκτώβριο του 2022. Σε αυτό το διάστημα πέρασε και από την πολύ ξεχωριστή εμπειρία της εγκυμοσύνης, με την λίγων μηνών κόρη της να αποτελεί τη μεγαλύτερή της πηγή έμπνευση σ' αυτό το comeback της.

"Θέλω να δείξω στη Shai πως είμαι ικανή να καταφέρω τα πάντα, οπότε αυτός είναι ο βασικός μου στόχος και ο κυριότερος λόγος που θέλω να επιστρέψω στους αγώνες."

Όσο για το αν μπορεί να κερδίσει τον τίτλο στο Μπρίσμπεϊν, η Osaka είπε: "Δεν έχω παίξει εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο, οπότε δεν μπορώ να ξέρω. Νομίζω απλά εναγκαλίζομαι με το γεγονός ότι θα παίξω το πρώτο μου τουρνουά μετά από πολύ καιρό, θέλω να περάσω καλά και να τα πάω καλά την ίδια στιγμή."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots