WTA
Αποσύρθηκε από το τουρνουά της Ντόχα η Sabalenka

 
Αποσύρθηκε από το τουρνουά της Ντόχα η Sabalenka
© Jimmie48 / WTA
tn team Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 - 12:23

Η Aryna Sabalenka αποφάσισε να μείνει εκτός αγώνων για λίγες περισσότερες ημέρες κι έτσι απέσυρε τη συμμετοχή της από το πρώτο 1000άρι της χρονιάς.

Το τουρνουά της Ντόχα, το οποίο είναι το πρώτο WTA 1000 τουρνουά της σεζόν, ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα (11-17 Φεβρουαρίου) και δεν θα αγωνιστεί σε αυτό το Νο.2 του κόσμου, η Aryna Sabalenka.

Μετά και την κατάκτηση του Australian Open, η 25χρονη Λευκορωσίδα έχει φυσικά κάθε δικαίωμα να πάρει μερικές επιπλέον ημέρες άδεια, μέχρι να επιστρέψει στο tour. Πιθανώς να το κάνει μια εβδομάδα αργότερα, στο δεύτερο 1000άρι της Μέσης Ανατολής που θα γίνει στο Ντουμπάι (18-24 Φεβρουαρίου), διαφορετικά θα αγωνιστεί απευθείας στα αμερικάνικα τουρνουά τον Μάρτιο.

Θυμίζουμε πως από το πρώτο 1000άρι της χρονιάς απέσυρε τη συμμετοχή της και η Jessica Pegula, αλλά οι 8 υπόλοιπες παίκτριες του Top 10 παραμένουν στο ταμπλό.

Οι δυο που επωφελούνται απ' αυτές τις αποχωρήσεις και κέρδισαν από μια θέση στο κυρίως ταμπλό, είναι η 16χρονη Ρωσίδα Mirra Andreeva, καθώς και η Peyton Stearns.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots