WTA
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Τσάρλστον

 
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Τσάρλστον
© Jimmie48 / WTA
tn team Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 - 22:04

Η Μαρία Σάκκαρη θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα τη χωμάτινη σεζόν της, από το Τσάρλστον των Ηνωμένων Πολιτειών. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση του τουρνουά.

Στο 500άρι του Τσάρλστον θα αγωνιστεί η Μαρία Σάκκαρη την ερχόμενη εβδομάδα, προερχόμενη από την εξαιρετική παρουσία στα δυο αμερικάνικα 1000άρια, σε Indian Wells και Μαϊάμι.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα κάνει την πρεμιέρα της στον 2ο γύρο, όπου έχει προκριθεί με bye ως Νο.3 του ταμπλό. Εκεί θα αντιμετωπίσει μια εκ των Mayar Sherif και Viktoriya Tomova.

Εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά θα μπει στον 3ο γύρο και εκεί έχει πιθανή αντίπαλο την Lesia Tsurenko, αλλά και τη Yulia Putintseva, που έκανε πολύ καλό τουρνουά στο Μαϊάμι.

Στα προημιτελικά, η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την τις Beatriz Haddad Maia και Veronika Kudermetova, ενώ στα ημιτελικά διασταυρώνεται με τις Ons Jabeur και Elina Svitolina.

Η Jabeur, η οποία είναι η περσινή πρωταθλήτρια αλλά δεν διανύει και την καλύτερή της περίοδο και προέρχεται από 4 διαδοχικές νίκες, θα παίξει στην πρεμιέρα της στον 2ο γύρο με μια εκ των Paula Badosa και Danielle Collins, σε ένα από τα δυνατότερα ζευγάρια του 1ου γύρου, αφού η Badosa είναι πρώην Νο.2 του κόσμου, ενώ η Collins είναι φιναλίστ αυτή την εβδομάδα στο Μαϊάμι και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό βρίσκεται η Jessica Pegula, η οποία έχει πιθανή αντίπαλο στον 3ο γύρο την Dayana Yastremska, στα προημιτελικά τις Ekaterina Alexandrova και Victoria Azarenka και στα ημιτελικά τις Daria Kasatkina και Madison Keys.

Αναλυτικά το ταμπλό του Charleston Open:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots