WTA
Σάκκαρη: "Έπαιξα καλό τένις όταν έπρεπε" (vid)

 
Σάκκαρη: "Έπαιξα καλό τένις όταν έπρεπε" (vid)
tn team Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 - 4:26

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη, μετά τη νέα νίκη της και την είσοδο στα προημιτελικά του Charleston Open.

Η Σάκκαρη πανηγύρισε την 9η νίκη της στους 11 τελευταίους αγώνες της και προκρίθηκε σε ακόμα έναν προημιτελικό, στο Τσάρλστον των Ηνωμένων Πολιτειών.

"Έπαιξα καλό τένις όταν έπρεπε. Ήμουν λίγο νευρική στο 1ο σετ, θα μπορούσα να ελέγξω τα συναισθήματά μου καλύτερα, αλλά τα πήγα καλά. Είμαι χαρούμενη που είμαι στα προημιτελικά και ήδη νιώθω λίγο πιο άνετα στο χώμα", είπε αμέσως μετά τη νίκη της με 6-4, 6-1 επί της Astra Sharma, για τον 2ο γύρο του Charleston Open, στις δηλώσεις που έκανε από το court.

Για τον επόμενο αγώνα της, όπου θα αντιμετωπίσει τη Veronika Kudermetova, είπε: "Έχει κερδίσει αυτό το τουρνουά, οπότε σίγουρα νιώθει άνετα όταν αγωνίζεται εδώ. Θα είναι δύσκολο ματς, ανυπομονώ να την αντιμετωπίσω, παίζει καλό τένις σ' αυτό το τουρνουά. Εγώ θα κάνω το παιχνίδι μου και θα προσπαθήσω να το απολαύσω όσο γίνεται περισσότερο."

Για τον κόσμο και τους λίγους - αλλά που κάνουν για πολλούς - Έλληνες στην κερκίδα, είπε: "Σας ευχαριστώ που μείνατε παιδιά, ξέρω πως έχει κρύο απόψε. Είναι εκπληκτικό να παίζω μπροστά από εσάς και φυσικά ευχαριστώ το ελληνικό κοινό που είναι εδώ, νομίζω είναι 4-5 Έλληνες, αλλά ξέρετε... 5 Έλληνες κάνουν για 300!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots