WTA
Σάκκαρη: "Πολύ ευχαριστημένη με το 2ο σετ"

 
Σάκκαρη: "Πολύ ευχαριστημένη με το 2ο σετ"
tn team Κυριακή, 12 Μαϊος 2024 - 15:21

Η Μαρία Σάκκαρη στάθηκε στο αψεγάδιαστο 2ο σετ που έκανε και στο ρόλο που έπαιξε σ' αυτό η κατάκτηση του 1ου, ενώ αφιέρωσε τη νίκη της στη μητέρα της, Αγγελική Κανελλοπούλου, που βρισκόταν στο γήπεδο, λέγοντας και μερικά ιταλικά στον κόσμο της Ρώμης.

"Ήταν ένα πολύ κλειστό 1o σετ, δεν είναι ότι παίζαμε πολύ καλά, αλλά βγάζαμε χτυπήματα και πιέζαμε η μία την άλλη. Το γεγονός ότι κέρδισα αυτό το 1ο σετ και πήρα αυτοπεποίθηση για να παίξω πιο επιθετικά στο δεύτερο, έπαιξε τεράστιο ρόλο. Και είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον τρόπο που έπαιξα στο 2ο σετ, πολύ χαρούμενη που θα παίξω άλλο ένα ματς εδώ", είπε η Σάκκαρη στις δηλώσεις που έκανε από το Centrale, αμέσως μετά τη νίκη της με 2-0 σετ επί της Anhelina Kalinina.

Στο 1ο σετ πράγματι η Σάκκαρη δυσκολεύτηκε αρκετά και έκανε 24 αβίαστα λάθη με 14 winners, στο 2ο σετ ωστόσο ήταν πολύ καλή και επιθετική, φτάνοντας τους 13 winners με μόλις 4 αβίαστα λάθη!

Μια τέτοια μέρα, στη γιορτή της μητέρας, η Σάκκαρη δεν θα μπορούσε να μην αφιερώσει αυτή τη νίκη στη δική της μητέρα, την Αγγελική Κανελλοπούλου, που βρισκόταν στο box της σήμερα.

"Έπαιξε και παίζει σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου, μιας και είναι και πρώην παίκτρια. Το να έχω δύο φοβερούς γονείς είναι πολυ ξεχωριστό. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι ξανά στην Ιταλία, έχω περάσει πολύ χρόνο εδώ, ειδικά όταν ήμουν νεότερη. Λένε 'una faccia, una razza' για τους Έλληνες και τους Ιταλούς", έκλεισε η Μαρία, που αποχαιρέτησε επίσης τον κόσμο στα ιταλικά, με όλο το γήπεδο να την αποθεώνει.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots