WTA
Τέλος στη συνεργασία της Σάκκαρη με τον Witt

 
Τέλος στη συνεργασία της Σάκκαρη με τον Witt
© Jimmie48 / WTA
tn team Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 - 2:08

Ολοκληρώθηκε απ' ότι φαίνεται η συνεργασία της Μαρίας Σάκκαρη με τον David Witt.

Η καλύτερη Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, φαίνεται να τερμάτισε τη συνεργασία της με τον πολύ έμπειρο Αμερικανό προπονητή, σύμφωνα με το SDNA.

Δούλευε με τον Witt μόλις για λίγους μήνες, αφού ξεκίνησαν τη συνεργασία τους τον περασμένο Φεβρουάριο, έχοντας στην αρχή της αρκετά καλά αποτελέσματα.

Θυμίζουμε πως ο Witt, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τις Venus Williams και Jessica Pegula στο παρελθόν, ήρθε για να δώσει μια νέα πνοή στη Σάκκαρη μετά από μια δύσκολη περίοδο, αντικαθιστώντας τον Tom Hill, που ήταν στο πλευρό της Ελληνίδας παίκτριας για 5 χρόνια.

Η Σάκκαρη δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν της στο χορτάρι και ηττήθηκε από τη Victoria Azarenka με 2-0 σετ στον 1ο γύρο του Βερολίνου. Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη ήττα της, αφού είχε ηττηθεί και στην πρεμιέρα της στο Roland Garros (από τη Varvara Gracheva), ενώ πριν απ' αυτό είχε ηττηθεί ξανά από την Azarenka, στον 4ο γύρο της Ρώμης.

Μένει στην ομάδα της Σάκκαρη ο Julien Cagnina, τον οποίο επίσης προσέλαβε πριν μερικούς μήνες στη θέση του hitting partner και που για την ώρα θα διατελέσει χρέη προπονητή.

Η Σάκκαρη θα παίξει σε άλλο ένα 500άρι στο χορτάρι, στο Bad Homburg της Γερμανίας, την επόμενη εβδομάδα (24-30 Ιουνίου), πριν πάει στο Λονδίνο για το Wimbledon (1-14 Ιουλίου). 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots