WTA
Συνεχίζει η Badosa, εκτός Gauff και Rybakina! (vids)

 
Συνεχίζει η Badosa, εκτός Gauff και Rybakina! (vids)
© Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2024 - 0:07

H Paula Badosa έκανε το 2 στα 2 στα γήπεδα του Σινσινάτι και μπήκε στη φάση των "16" του Cincinnati Open, εκεί όπου θα βρίσκεται και η Aryna Sabalenka. Πρόωρα αποχαιρέτησαν το Σινσινάτι η Νο.2 του κόσμου, Coco Gauff, καθώς και η No.4, Elena Rybakina!

Συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις της έδωσε η Paula Badosa, η οποία έβγαλε εκτός και το Νο.13 του ταμπλό, την Anna Kalinskaya, με 6-3, 6-2.

Η Ισπανίδα κάνει πολύ καλά τουρνουά τις τελευταίες εβδομάδες και θα έχει τη μεγάλη ευκαιρία για μια μεγάλη πορεία αυτή την εβδομάδα στο 1000άρι του Σινσινάτι.

Μπροστά της στη 16άδα θα βρει την Yulia Putintseva, που έκανε τη μεγάλη έκπληξη, πετώντας έξω τη Νο.2 του κόσμου, Coco Gauff, με 6-4, 2-6, 6-4.

Εκτός συνέχειας έμεινε και η Elena Rybakina, Νο.4 στον κόσμο, η οποία προηγήθηκε με σετ, δεν απέφυγε όμως την ήττα από τη Leylah Fernandez με 3-6, 7-6 (3), 6-4.

Η Fernandez θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο την Diana Shnaider, που επίσης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και επιβλήθηκε της Ashlyn Krueger με 7-5, 6-0.

Γλίτωσε σε μια μέρα γεμάτη εκπλήξεις η Aryna Sabalenka, που στην πρεμιέρα της στο τουρνουά επικράτησε της Elisabetta Cocciaretto με 6-3, 6-4. Θα έχει δύσκολη αποστολή στη συνέχεια η Λευκορωσίδα, Νο.3 στον κόσμο, ενάντια στην Elina Svitolina, που απέκλεισε την Jessica Bouzas Maneiro με 6-4, 6-1.

Εκτός έμειναν άλλες δυο παίκτριες από τις κορυφαίες του ταμπλό, οι Jelena Ostapenko και Daria Kasatkina - Νο.8 και Νο.9 αντίστοιχα. H Ostapenko ηττήθηκε από τη lucky loser Elina Avanesyan με 2-6, 6-2, 6-2 και η Kasatkina από την qualifier Taylor Townsend με 6-1, 2-6, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots