WTA
Ανατροπή και τελικός για την Gauff, άφησε εκτός την Badosa

 
Ανατροπή και τελικός για την Gauff, άφησε εκτός την Badosa
tn team Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2024 - 13:36

H Coco Gauff έφτασε σε μια σπουδαία ανατροπή σε βάρος της Paula Badosa, και εξασφάλισε μια θέση στον τελικό στο China Open για 1η φορά στη καριέρα της.

Σκληρός ο 1ος ημιτελικός στο τουρνουά της σειράς WTA 1000 στο Πεκίνο, με την Gauff να φτάνει σε μια σπουδαία νίκη, βρισκόμενη πίσω με σετ και με break από την Paula Badosa.

H αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με την Gauff να κερδίζει με 4-6, 6-4, 6-2 έπειτα από 2 ώρες και 21 λεπτά μονομαχίας.

Ο αγώνας είχε αρκετές εναλλαγές στον ρυθμό με πολλά break και πολλούς εντυπωσιακούς πόντους. Η Αμερικανίδα κατάφερε να σπάσει συνολικά 6 φορές το σερβίς της αντιπάλου της στις 20 συνολικά ευκαιρίες που είχε, ενώ η ίδια δέχθηκε 4 break από την Badosa.

H Gauff θα βρεθεί για 1η φορά στον τελικό στο Κινεζικό Open, καθώς στην 1η της συμμετοχή το 2023, έφτασε έως τα ημιτελικά. Αυτός μάλιστα είναι και ο 1ος μεγάλος τελικός της για φέτος, όπου μέχρι στιγμής μετράει ένα τίτλο, αυτόν στο 250άρι τουρνουά του Auckland τον περασμένο Ιανουάριο.

Αντίπαλος για τo Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης στον μεγάλο τελικό θα είναι η νικήτρια από το ματς μεταξύ των, Karolina Muchova και Zheng Qinwen.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots