WTA
Προχωρά η Gauff στη Γουχάν - εκτός η Pegula! (vids)

 
Προχωρά η Gauff στη Γουχάν - εκτός η Pegula! (vids)
© Jimmie48/WTA
tn team Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 - 11:07

H Coco Gauff ξεπέρασε το εμπόδιο της Marta Kostyuk και μπήκε στα προημιτελικά του Wuhan Open, όχι όμως και η Jessica Pegula, που γνώρισε απρόσμενη ήττα από την Xinyu Wang.

Η Pegula, Νο.2 στο ταμπλό του Wuhan Open, ηττήθηκε από την Κινέζα τενίστρια με 6-3, 7-5 και αποχαιρέτησε στη φάση των "16" το 1000άρι της Γουχάν.

Η Αμερικανίδα τενίστρια, η οποία έκανε μια τρομερή σεζόν στην Αμερική και επέστρεψε στο Νο.3 του κόσμου, αποκλείστηκε για 2ο σερί 1000άρι στην Κίνα από τη φάση των "16", αφού θυμίζουμε είχε ηττηθεί στο ίδιο στάδιο από την Paula Badosa στο Πεκίνο.

Αυτή τη φορά έμεινε από νωρίς πίσω στο 1ο σετ με 1-3 και δεν μπόρεσε να επιστρέψει, ενώ στο 2ο σετ παρότι πάλεψε, επέστρεψε από το 3-5 και ισοφάρισε σε 5-5, τελικά υπέστη νέο break στο 12ο game και ολοκλήρωσε το τουρνουά της, με την Wang να πετυχαίνει μια από τις σημαντικότερες επιτυχίες της καριέρας της, μπροστά στους συμπατριώτες της.

Η 23χρονη Κινέζα, Νο.51 στον κόσμο, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την Ekaterina Alexandrova, που έχασε μόλις 2 games από την προερχόμενη από τα προκριματικά, Hailey Baptiste, την οποία συνέτριψε με 6-1, 6-1.

Φυσικά στα προημιτελικά θα βρίσκεται η Coco Gauff, η οποία συνεχίζει το νικηφόρο της σερί και επιβλήθηκε γρήγορα και της Marta Kostyuk με 6-4, 6-1, σε 61 μόλις λεπτά.

Η 20χρονη Αμερικανίδα, Νο.4 στο ταμπλό, θα αντιμετωπίσει την Πολωνή Magda Linette, που έβγαλε εκτός τη Νο.8 του ταμπλό, Daria Kasatkina, με 6-2, 6-3.

Τέλος, η Jasmine Paolini έκανε το καθήκον της κερδίζοντας την Erika Andreeva με 6-3, 6-2 και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την Qinwen Zheng, που γύρισε από σετ πίσω και απέκλεισε την Leylah Fernandez με 5-7, 6-3, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots