WTA
Έκλεισε το ραντεβού με την Gauff η Sabalenka (vids)

 
Έκλεισε το ραντεβού με την Gauff η Sabalenka (vids)
tn team Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024 - 13:22

Βιαστική η Aryna Sabalenka, δεν βρήκε καμία αντίσταση απέναντι στην Magdalena Frech, νίκησε με 2-0 και έκλεισε το ραντεβού με την φορμαρισμένη Coco Gauff στα ημιτελικά της Wuhan, συνεχίζοντας με επιτυχία την πορεία της προς την υπεράσπιση του τίτλου.

Η Sabalenka χρειάστηκε 84 λεπτά για να κερδίσει με 6-2, 6-2, την Frech και να μπει στα ημιτελικά για 3η συνεχόμενη φορά.

Αυτή ήταν η 15η σερί νίκη της Λευκορωσίδας στο τουρνουά, το οποίο κέρδισε τις τελευταίες 2 φορές, το 2018 και 2019. Από το 2019 και έκτοτε μέχρι φέτος, δεν είχε διεξαχθεί λόγω του ιού Covid-19.

H Sabalenka θέλει να κατακτήσει τον 4ο τίτλο της για φέτος, μετά την επιτυχία της στο Australian Open, Cincinnati Open και φυσικά στο US Open. Ενώ φέτος έχει και 3 χαμένους τελικούς, στο Brisbane, στο 1000άρι τουρνουά της Ρώμης και της Μαδρίτης.

Sabalenka και Gauff θα βρεθούν αντιμέτωπες για 8η φορά. Η Αμερικανίδα προηγείται στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με 4 νίκες έναντι 3 της Λευκορωσίδας.

Φέτος έχουν βρεθεί αντίπαλες μόλις μια φορά, στα ημιτελικά της Μελβούρνης, εκεί όπου η Sabalenka νίκησε με 7-6 (2), 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots